Witajcie wieczorem
Znajomi właśnie odjechali. Opiłam się tego cin&cin ze spritem i lekko w głowie mi świruje, ale lubie taki błogostan- tak mi lekko w ciele i na duchu
Maluś- kiedy masz ten egzamin Kochana przypomnij, bo ja nie wiem kiedy te kciuki mega zaciśnięte trzymać. Zobacz jak fajnie, że teraz jesteście "na swoim", skonczyly sie kłopoty w Teściami i Ty naprawdę jesteś weselsza- to się mocno odczuwa w Twoich postach! Jak super, tak się cieszę!
KasikP- niestety z naszymi "chłopami" tak to już jest. Ale ja też tak jak Ty nie dałabym za wygraną i czekała aż on pierwszy wyciągnie rękę, hihi! Ah, my Kobietki

Kochana to już dzisiaj dopij winko, a jutro zrób wieczór z cin&cin, ja polecam z cytryna spritem i lodem, mniam!
Asiu- no wracaj do nas! Już wystarczy piwek u sąsiadów! Co tam oglądaliście ciekawego? ;-) Asiu jak @ nie przylazła, to zrób jutro test koniecznie z rana!

Olusia- kiedy dokładnie ruszacie z procedura do in vitro? Już wiesz cos konkretnie?
Blair- co tam robicie z G? Ty tam się nie zastawiaj tyle nad testami owu, tylko do bzykania Kochana! Dzidziol sam się nie zrobi, nie nie!
Nuśka- zostań z nami na stałe! Chętnie przygarniemy Cię!
Mychunia- ja tez uwielbiam monopol i jeszcze scrabble!

Ale Twoje dzisiejsze casto smakowicie wygląda! Mmm!
Dziewczynki jutro ma być u nas nad morzem super pogoda. W sumie to już dzisiaj była,ale jutro ma być jeszcze lepsza. Zastawiam się jak fajnie aktywnie spędzić z Adasiem ten dzień, bo z reguły w weekendy na Uczelni jestem, albo jest brzydka pogoda, jak już mam wolne w niedziele. Zastanawialam sie nad Aquaparkiem, ale Adaś nie umie pływać i mowi mi, ze czułby się sfrustrowany kąpiąc się z dziećmi w brodziku

Po tym co powiedział, to wyobraziłam sobie taką sytuacje i faktycznie zrozumiałam, że czułby się niezręcznie

Kurcze to co? Wycieczka rowerowa? Chyba mi sie nie chce na rowerach jezdzic

Dziewczyny pytanie do Was- jak wy spędzacie aktywnie wolny dzień z Mężami/ partnerami? Ja to bym najchętniej M wyciągnęła oczywiście na jakiś shopping ciuszkowy, ale wiem, że to już byłaby przesada z mojej strony...