reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

DZIEWCZYNY, BARDZO DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA DLA MATEUSZKA!!!! :)

Jejku, zawiozłam małego rano do przedszkola, wróciłam po 9, pooglądałam trochę TV i zaraz miałam brać się za jakąś robotę, zamknęłam na chwilke oczy i obudziłam się o 12:30 :szok: Ale w sumie nie żałuje, może po prostu organizm tego potrzebował :) Ide myć naczynia, obiadu nie muszę robić wieć mam luz

Maluś, to nie ja piszę pracę magisterską :) Oj, kiedy to było :) buźka

reklama
Agniecha, przepraszam :* Hehe tak jest jak się piszę przez telefon. Wcześniej nie miałam internetu na laptopie, to musiałam przez telefon wejść i źle odpisałam :* Wczoraj z wypowiedzi mychuni nie wiem jakim cudem przeczytałam, że po 20-tym maja ma być śnieg :rofl2::-D Jakby co to poprawiajcie mnie dziewczyny, bo jestem zakręcona jak lato z radiem :D

Anulka, Tobie życzę powodzenia przy pisaniu pracy magisterskiej :*

Monarti, dla Twojego Aniołka też zapalam świeczkę
[*] :*

Maluś, ale nie ma za co przepraszać :) Ja zawsze mam problem z odpisywaniem, pamiętam co mam 3 osobom odpisać a reszcie już nie :) No i oczywiście trzymam kciuki za wizytę 18 &&&& A jak się trzymasz z dietą? Ja kiepsko, ciągle mówię że od jutra, ale ciągle jakaś okazja, wczoraj zjadłam kawałek torcika, dzisiaj już zdążyłam zjeść kawałek sernika a zimno, przez takie okazje to mam pełna lodówkę i mnie kusi, najgorzej jak mam wolne jak dzisiaj, muszę chyba codziennie do pracy chodzić to schudnę :)

Wczoraj miałam dom pełen gości, dzisiaj zapowiedziała się jeszcze chrzestna Mateusza więc dobrze że sobie pospałam :)

Dzisiaj mam 13 dc, zaczyna sie lekki ból jajnika, mam nadzieję, że owu w tym m-cu będzie!!

Malusiolka rodzinka zareagowala pozytywnie .. i moja i P. :)
moja rodzina byla swiadkami zareczyn a rodzina P. dowiedziala sie zaraz po :)
tym bardziej nie wiem jakim cudem moj tata domyslil sie ze to w ten dzien bo akurat wyciagnal aparat i jak przemek wszedl siedzial na fotelu z odpalonym aparatem ... :)

opowiadajcie tez jak wam sie Wasi mężowie/ narzeczeni oswiadczyli skoro moj post przyniosl tyle pozytywnych wspomnien !!! :)
czekam z niecierpliwoscia na historie i buziaki w ten ponury dzien : *

Ostatnia edycja:
Anula1988 to moze sie wybiore na ten film skoro mowisz ze super.... :-)

Monarti ja dopiero wstalam z wyrka.... jestem po nocnej zmianie.... he he :-)

karolina859 a dlaczego robisz smaka tym pysznym spagetti? chyba sie jednak wprosze do ciebie na pyszny obiadek...:-D

Malusiolka na pewno wszystko bedzie dobrze.... nie stresuj sie i nie mysl tak o tym.... :-p

A ja dzis mam rosolek i rizotto by Ola he he:tak:
Tez sie zaliczam do gorona gdzie aniolek odszedl ale zawsze bedzie w moim sercu.... :-(

agniecha83 100 lat dla Mateuszka !! :happy:

A ją już po pracy :-) chwilę się położyłam a mój synek położył mi szklankę z woda na łóżko wstając cały tyłeczek sobie oblałam i już po odpoczynku:p teraz trzeba dom ogrzać:-)

Wątpliwości- mój mi się oświadczył po 4 miesiącach na zamku w dzień kobiet:-)ślub wzięliśmy 3 miesiące później :-) i tak miła nam już 4 lata:-)

Ale macie dzisiaj pyszne obiadki no no no :-) ja swój właśnie konsumuje hehe bo od rana nic nie zjadłam , jakoś tak ciężko mi spożywać te śniadania wolę porobić w domu póki dzieci nie ma :D Olusia to zapraszam :-)

reklama
Do góry