reklama

Staraczki 2014 :)

No kobietki ja wrocilam z kliniki dzisiaj nie podgladalam Maluszka bo nie chca mnie tyle meczyc bo w poniedzialek mam wizyte wiec tam bedzie i USG i podsluchiwanie serduszka i inne badania ( nie wiem co mialo znaczyc inne badania) kupilam sobie ten utrogestan tym razem dala mizapas na caly miesiac 90 kapsulek:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wanda my to amatorzy :)

Aschlee hmm to w takim razie czekamy z Tobą do poniedziałku :)

kurczę prof mnie zmartwił, będziemy jechać na przełomie marca i kwietnia do krakowa na badania, mam nadzieję że nie będzie to 22 marca

Tez bym chciala sie z Wami spotkac ale niestety mam za daleko i calkiem do tylka dojazd :-(
Stwierdzilam ze od dzisiaj sie bardziej pilnuje z jedzeniem zeby za duzo nie przytyc dzisiaj zaserwowalam sobie zdrowe jedzonko salatke z jajkiem, mandarynka,szparagami i pieczarkami w majonezie;-)ostatnio naszlo mnie na cole ale nie mam odwagi skoro kazali mi nie pic gazowanego w poniedzialek zapytam czy moge.
U mnie dzisiaj zimno i co troche pada deszcz wiec trzeba siedziec w domku

Aschlee, fajnie że dostałaś lek na cały miesiąc :) Nie musisz często latać do kliniki. Czekam z Tobą do poniedziałku na wieści jak tam z maluszkiem i na zdjęcie USG :) :*

Moje dziewczyny śpią. Martwię się o starszą, bo gorączki dostała i od rana prawie nic nie jadła ;/ Nawet rosołek chciałam jej dać, to nie wzięła nawet odrobimy. Brzuszek ją bolał od rana i poszła spać. Wczoraj długo na podwórku byłyśmy, bo załatwiałam z tym prawkiem sprawy, później do siostry i mówiłam jej, że małe zmarznięte, to i tak olała to i poszłyśmy do sklepu razem i na plac zabaw. Wcześniej pytała się, czy w domu jest i czy gdzieś wchodzi, a ona że nie, a tu przychodzę i jej się odwidziało ;/ Oby u mojego dziecka to tylko chwilowe było.

Byłam na zakupkach -piękna pogoda.. jeju cudnie słońce grzeje -prawie jak wiosna..

Oczywiście zbliżają się swięta więc musiałam zrobić zapas do robienia wstażkowych jajek :) od dziś zaczynam produkcje :P DSCN5932.jpg

Życzę miłego popołudnia a ja zabieram się do pracy :*

Załączniki

• DSCN5932.jpg
    DSCN5932.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 34
Malusiolka mam nadzieje ze nic jej nie bedzie i szybko przejdzie...bidulka.Moze lepiej sie bedzie czula jak wstanie.
Nie ma sprawy jak tylko wroce w poniedzialek to dam znac co i jak i wkleje foteczke Maluszka

Aschlee mówiłam że wsiadaj e samolot a ja po Ciebie przyjadę :)
Mi się już włączył głodomór fazy drugiej. Wsunęłabym wszystko co mi pod rękę naleci, najlepiej czerwone mięso albo kebaba albo pizzę.... a dupa rośnie :/

Malus oj biedna Mała, mam nadzieję że szybko przejdzie :)

Motylku masz widzę aktualne zdolności :) pochwal się jak zrobisz :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Aschlee ja tez czekam niecierpliwie do poniedziałku :)

Blair zła jestem kuźwa! Oto numer nadania (00)659007731548621855
No ale nie martw się będziesz miała swoje bursztynki bo przywiozę ci osobiście

Iwo ja kupiłam sobie Oeparol femina, spotkałam listonosza i nic dla mnie nie miał :(

Motylku też lubie robótki ręczne wiec czekam na efekty twojej pracy.

Ja po zakupach. W przeciwieństwie do Anuli- nienawidzę tego!!!!
Zamiast butów kupiłam, stanik, sexi koszulkę na wyjazd i pidżamkę :) i bluzkę jeszcze to dla mnie, a dla niuni siostrzenicy mojego szyma ktora ma 2 tyg i jedziemy w odwiedziny do nich w niedzielę ( Maluś Olsztyn znowu ) takie słodkie ciuszki nie mogłam się powstrzymać :)

Awogóle to źle się czuję, mam zatkane uszy i w głowie mi się kręci, mam nadzieję że nie przewiało mnie nigdzie bo to zawsze się mój układ ruchu odzywa i mam wtedy duże problemy.
Na obiad robie karkówkę i łopatkę w worku pieczone z warzywami znowu bo nic mi się nie chce i krem z dyni ugotuje bo mnie naszło. Kupiłam drożdże, żeby zrobić ciacho, ale jeszcze nie wiem czy wystarczy mi siły. Ostatnio tylko do 13 mam siłe potem nie ogarniam :( nie wiem co jest.

reklama
no niestety jest to mocno nie odpowiedzialne ale :
to Karolina sponsorowala ten chrzest u swojego brata bo u nich krucho z kasa, przylecieli z Londynu specjalnie na ten chrzest a są tu 1/2 w roku .. K, bedzie chrzestną Maksia i ksiądz sie spytal czemu oni jeszcze koscielnego nie maja no i się żarówka zapalila jak u pomyslowego dobromira i wymyslili slub ... :D

troche to nie prawdobodobne co pisze i domyslam sie ze ktos moze pomyslec ze teraz sobie tu zmyslam :D więc pokaze wam zdjecia z tego slubo-chrztu :D

a co do Wiesiolka to Ty Iwo ile razy dziennie bralas po ile tabletek ??
i Inne Kobietki ?? jak tam u Was z tym wiesiolkiem bylo ??

Ja z Checia spotkalabym się z Wami alee .. ode mnie do Warszawy jest 1136 km :(
takze smutno mi strasznie ale chyba bede mogla liczyc tylko na forumowe relacje ze spotkanka :(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry