reklama

Staraczki 2014 :)

Anula-Ręce które leczą nie mogą boleć:tak::tak:;-)
Oby Ci do wieczora przeszło;-) zakupy Cię ożywią:-p
Mychunia- wczoraj motylek dostał grafik i wypisał dni narazie wszystko ustalamy:tak: a Tobie kiedy by pasowało?

reklama
Witam się popołudniową porą i miłego dnia życzę wszystkim paniom.
Mam mega owulację. Z resztą zerknijcie na mój wykres czy się pokazuje. Link w podpisie. Jest mega zajefajny :-D
Teraz tylko od 20 dc luteina ale tak długo z 10 dni by ewentualne dzidziusiowo się u mnie zalęgło.
Co o tym myślicie?
Zmykam do miasta.

Hmm wątpliwości z tego co mi wiadomo to jesli starasz sie o dziecko to nie powinnas stosowac zadnych suplementow na wlosy i paznokcie sprawdz na opakowaniu co jest napisane. Tu ci nie pomoge akurat. Jesli chodzi o Gliss Kur to słaba firma, ja nie jestem zwolennikiem drogeryjnych kosmetyków, przede wszystkim ich nie znam no i na chlopski rozum cos co jest do kitu nie bedzie kosztowalo duzo i nikt tego w salonie nie sprzeda. Stosunek jakosci do ceny idzie tu mocno w parze, jak z dobrym jakościowo ubraniem. A włosy masz mieksze bo pewnie wiecej sylikonu w tych kosmetykach niestety.

Lala jak się masz??

Anula - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ niech tempka skacze wysoko!!!!!!

Asia - nie odpisałaś :-( szampony też są dobre? bo to cholerstwo drogie więc chyba lepiej tańszy szampon i droga odżywka?

Jołasia - pięknie idzie w górę!!!!!!!!!!

Wanda - :rofl2: fajnie że jesteś

Iwo sory dopiero doczytałam, jesli chodzi o Kerastase to i szampony i odzywki, zależy jakie włosy itp. Ważne aby dobrze dobrać kosmetyk wtedy na pewno będziesz zadowolona!

No cholerstwo dobre i drogie. Jak inwestować to w komplet!

reklama
Cześć laseczki ;)
KasikP właśnie czytam co żeście naprodukowały :D na razie jedną stronkę połknęłam :D
U mnie dzisiaj kiepskie samopoczucie, ból głowy, piersi i dość dziwna temperatura 37 stopni od wczoraj.. A może i dłużej bo przestałam mierzyć..
Iwo ja mam termin @ na 6 marzec
Nie chce się nakręcać bo być może znów mnie jakieś przeziębienie łapie :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry