reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka nie poddawaj sie! Jestesmy z Toba i to sie nie zmieni. Moze do 3 razy sztuka :) oby tak bylo.

Watpliwosci jedwab to nic innego jak sylikon, tyle ze ładniej brzmi. A kerastase jest francuską firmą i dostaniesz ją w kazdym salonie ktory pracuje na tych kosmetykach, W sklepie nawet nie szukaj bo nie znajdziesz. Nie ma wlasciwie bardziej ekskluzywnego kosmetyku do wlosow. Jak znajdziesz to kup sobie maske z tej serii
Résistance: pielęgnacja włosów osłabionych - Kérastase

a szampon to nr 2. kapiel

Nutritive: pielęgnacja włosów suchych, szampon, maska, serum - Kérastase

Iwo for you to ta kapiel co wczesniej napisalam a jesli chodzi o odzywke to tez z linku powyzej tylko nr 3 pielegnacja. mysle ze powinno byc okej bo nie obciaży wlosow a da im odpowiednie nawilzenie.

Blair co za pindy na tej poczcie pewnie wziela sobie te bursztynki. zaraz odpisze w kwestt wlosow poczekaj 5 min

jestem.
Szampon nr 1
Réflection: pielęgnacja koloryzowanych włosów - Kérastase.
odzywka nr 2
Résistance: pielęgnacja włosów osłabionych - Kérastase
i cement termiczny bez splukiwania nr 3 ten sam link, to ochroni wlosy przed temperaturą prostownicy.

na porost to tylko do glowy mi przychodzi nr 3 Résistance: pielęgnacja włosów osłabionych - Kérastase

ktoś jeszcze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
blair- właśnie miałam ci napisać o rozmowach w toku, ta piękna Pani w cekinach jest lepsza niż domowe in vitro:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi ale pięknie śpiewa;-)
lalka- <tule mocno> !!!!!
Asiu a w kwestii kolorów też możesz coś doradzić?
Motylek olusia mychunia- to najpierw wy coś ustalcie ze spotkaniem a ja spróbuję się dopasować

hm Blair nawet nie wiem co odpisac bo dla mnei to rowniez przegiecie ... bo chrzest byl przekladany od stycznia wlasnie pod Karoline bo nie mogla wczesniej przyjechac w koncu ustalili date i w ogole a teraz takie cos ..
Maks moze na tym mocno nie ucierpi bo przed tym calym slubem o 15 ma sie odbyc w tej pizzerii impreza tak w stylu kinder party
ma byc Klaun i rozne konkurencje dla dzieci i kawa dla doroslych .
A o 17 ma byc ten slub .. ale najbardziej wkurzeni beda pewnie ludzie poniewaz juz taki chrzest to wydatek .. do tego Amelka (druga corka kuzyna ) ma 5 marca 4 lata i to tez jej urodziny sa obchodzone dla rodziny i kolezanek Meli . w tym wszystkim stąd ten klaun i te rozne zabawy .
takze sa 3 okazje .. nie kazdego stac na taka impreze .. dlatego moi rodzice sa zdenerwowani bo nie dosc ze Maksiowi prezent, Meli to jeszcze trzeba dac koperte na slub ... a zrezygnowac teraz nie moga .. bo przyjeli zaproszenie od Kuzyna dwa tygodnie temu i powiedzieli ze przyjada ..
Nikt sie nawet nie cieszy z tej imprezy eh ..
Strasznie przezywalam to ze nie bedzie mnie na tym chrzcie i 4 latach Amelki bo P. nie dostal wolnego i nie moglismy zjechac . a gdy mieszkalam w Polsce kazdy weekend bylam u Amelki to jest moje oczko w glowie .. i poryczalam sie jak sie dowiedzialam ze nie bedzie mnie tam na tych urodzinach i chrzcie .
Ale w obecnej sytuacji troche sie ciesze bo zbyt duzy wydatek i za duzo nerwow by nas ta podroz kosztowala ..

Ditte, witaj ;)

iwo, ja pisałam o sałatce z brokuł, ale Oluś jeszcze mi nie podała przepisu :P

Dziękuję dziewczyny :* Tak mogę na razie Wam podziękować. Córka trochę lepiej, ale stan podgorączkowy się trzyma i nie chce mi jeść ;/ Wzięła kawałek kotleta, a jak dałam drugi kawałek, to już nie chciała. Cały dzień mało je ;/ Dobrze, że chociaż pije, ale też muszę ją zmuszać do tego. Nie chce aby mi się odwodniła.

Asia, fajnie że jedziesz do Olsztyna :) Fajnie u nas jest, ale szczerze, to wyniosłabym się stąd jak najdalej. W mojej i w mojego męża rodzinie tylko zazdrość jest. Teraz jak zdałam egzamin, to też widzę, że jakoś dziwnie mnie traktują ;/ Zazdrość, czy co? Przecież każdy może iść i zdać ten egzamin, tylko chęci.

Anulka <przytul>:*

iwo, ja też farbowane i co 2 dzień muszę myć głowę, bo szybko się przetłuszczają ;/

Dziewczyny, spać mi się chce :P po 14-tej na godzinkę zdrzemnęłam się z moimi dziećmi, ale nic to nie dało. Oliwka jakaś przymulona chodzi i do tego znowu na kibelku siedzi, bo brzuszek ją boli ;/

Asiu dziękuję :* jak mi w końcu zwrócą zaległą kasę z pracy to sobie kupię :) zwłaszcza ten cement
dziś podobno ciśnienie bardzo niskie może to od tego..

Wątpliwości ta sytuacja jest tak absurdalna że aż ciężko uwierzyć że ktoś kto ma kasę i stać go na wesele w innym terminie robi taką akcję :no:

reklama
siedzę siędzę i kręcę te wstążeczki - pierwsze jajko gotowe :)
DSCN5933.jpgDSCN5935.jpg
nie wiem czy się dobrze wgrało.

Laluniu bardzo mi przykro ale dalej trzymam & żeby się udało!

Załączniki

• DSCN5933.jpg
    DSCN5933.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN5935.jpg
    DSCN5935.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry