reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A co Wy tak wszystkie na grudzień i na grudzień, a może tak ktoś na listopad się zapisze ? ;-)
Co do pory roku na urodzenie każda ma swoje plusy i minusy, ja jestem zwolenniczka jesieni bo na wiosnę małe już siedzi i bez kombinezonów można wywlec z domu w świat, a na lato już gotowe żeby jechać na wakacje (takie siedząco-raczkujac jest najlepsze)

Motylku szczęka mi opadła, piękne jajeczka!!!

Letta, KasiaJ witajcie :)

Anulka nowa, tylko wcześniej nie było sposobności żeby przetestować :)
Ty się tak nie rozpędzaj z tym grudniem, Gapciu zapomniałaś że dołączamy do listopadówek?

Ana hahah bujda! ja jestem z lipca i jestem strasznie chorowita :(

Aschlee a pokażesz nam zdjęcie Maluszka? :D

widziałam, że poruszyłyście temat wieku, to powiem Wam tak moja Mama miała 34 lata gdy mnie urodziła i jestem dzieckiem z konfliktu serologicznego, więc powinnam być "nie tego" a nie jestem ;P między mną a Bratem jest 10lat różnicy a kontakt mamy doskonały przez całe życie, jest mi bardzo bliski.

a teraz Wam się pochwalę :D mój Misiek zwany G :D zaproponował wyjazd na długi weekend majowy, ale się cieszę! myślałam że najbliższe wolne będziemy mieli dopiero w sierpniu a tu taka niespodzianka!
Zastanawiamy się nad Krakowem i Trójmiastem, chociaż ja bym chętnie pojechała nad morze :) mam nadzieję że będziemy tam już w trójeczkę :D aaaaale jestem happy :D ech tylko coś czuję że i do maja poczekam na pierścionek ;P
Dziewczyny z okolic Trójmiasta poproszę o rekomendację miejsc do odwiedzenia :)

Blair87 jasne ze tak...dziwi mnie szybkosc pojawienia sie mojego brzuszka...wieczorem jest wzdety i wygladam jak w pierwszej ciazy ok w 4 miesiacu:szok: w jeansy juz sie nie mieszcze dobrze ze spodnie doszly:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry