Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu wlasnie mialam pisac gdzie jestes raczej male szanse na ciaze.Chyba cos sie zaczyna no boli mnie brzuch;( no nic trzeba ciagnac dalej
Dzodzo witam rzeczywiscie czesto sie zdarza ze po odstawieniu tabletek udaje sie szybko zajsc w ciaze. Natomiast zalezy to od organizmu . Moj oragnizm wiele miesiecy sie oczyszczal z tabletek... Na pewno musisz dac mu spokojnie czas na wrocenie na wlasciwe tory.
Olusia7982 - oj to zupka z wszelkim rodzajem warzyw a do tego podsmażane rozdrobnione mięso mielone i zaprawiane koncentratem Gotowana na gęsto dobrze doprawiona i mąż any warzywko zjada takiej zupki w jeden dzień 3 litrowy garnek
Aschlee25 - to bądź grzeczna w tej szkole
Witam nowe dzieczynki. Co do tabsów to i moje zdanie takie, że dużo zalezy od indywidualnego podejścia organizmu. Każdy to przeżyć musi inaczej.
Ledwo dotarłam do łazienki. Jelitówka mnie rozwija się pomału. Nie wiem czy jutro pójdę do pracy.
Rano idę na progesteron, by wiedzieć jaki poziom był przed braniem luteiny.
Dobranoc.
wpadłam powiedzieć dobranoc, zasnęłam nad kompem, jakaś dziś senna chodziłam, pewnie znowu ciśnienie. Obudził mnie G tel z pytaniem czy bym po Niego nie przyjechała. No i znowu zasnęłam a teraz Go przywiozłam i się trochę rozbudziłam hehe