reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej ja tez w lozku ale czas wstac. Maz zawiozl dzis corke wiec mam pare minutek . Wczoraj mial bole jak na @ temp jeszcze nie spadla . Piersi bola dalej.Martwie sie tylko zeby to nic zlego nie bylo;( po ostatnim tym malym poronieniu bol piersi przeszedl zaraz ale temp spadla za jakis czas.
Owulacja musiala byc wtorek sroda bo w poniedzialek wzielam zastrzyk
Blair widac jak nic;)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry! :) Dziekuje Wam wszystkim za powitanie :)
Zdaje sobie sprawę z tego ze organizm po tabletkach musi wrocic do normy, ale...
jeśli chodzi o temat zachodzenia w ciążę to jestem dosc zielona, tzn u mnie zawszze było pozniej pozniej bo a to studia, a to praca, a to jeszcze za wcześnie ;) troszkę poczytalam rożne fora i zauważyłam ze dziewczyny sobie cos mierza, sprawdzają..
Ja w maju wybieram sie do PL na tydzien i jesli do tego czasu nie uda mi sie zajsc w ciążę chcialabym sobie zrobic jakies badania, doradzcie jakie? Chcialabym zapisać sie wczesniej bo oczywiscie pojde do ginekologa, ale tydzien to niewiele czasu i chce byc pewna ze zdążę... Chcialabym przede wszystkim sie upewnić ze mam owulacje!... Poza tym czy jest cos co sprawia ze łatwiej zajsc w ciążę??:) dieta ? Wiem ze to pewnie głupie pyt, ale na pewno macie duzo większa wiedzę niz ja :))

Blair - taki miałam dopiero w 12dpo ale się cieszę. Juuuupiii! !! Po 3 dniach moja beta wynosiła prawie 200 więc czekam niecierpliwie na twoją!

Na czyj wykresik teraz dmuchać? :)
Anula, Jolasia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iwo:) heh z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze wczoraj dostalam @... :-)

Anula1988 a moze nie wszystko jednak stracone?;-)

kasikz trzymam dalej kciuki za bete.... :tak:

Tygrysek witaj...:-)

Aschlee jakie Ty masz piekne niebieskie oczy
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
lubie niebieskie oczka...

jussastar witaj...:happy2:

jołasia to faktycznie moze byc dobra ta zupka.. moze ja zrobie i spróbujemy....:-)

Blair87 po cichu gratuluje....:tak:

Dzodzo28 witaj...

A ja rano przyszlam z pracy, mialam nocke i poszlam do lekarza, tesciowa zalatwila mi wejscie i to to efekt mam zapalenie oskrzeli... kaszle, boli itp.. mam antybiotyk, leki, lezenie w lozku i wygrzewanie sie i wolne... .

reklama
Witam cieplutko Kobietki. Niestety draniucha przylazla cichaczem dziś w nocy, więc zaczynam 5cykl starań z data na okres-ok 9 kwietnia. Cóż, kwiecień piękny miesiąc, miesiąc moich narodzin, więc może będzie szczęśliwy;)

Blair- widzę kreskę, mówię Ci to ja- slepok, co trzy pary okularów w domu ma, każda para do czego innego:cool2:. I zobaczyłam bez okularów (!), więc napewno tam jest:). Trzymam kciuki, żeby ciemniala

Ja trochę z innej beczki- slyszalyscie o zastosowaniu leczniczym oleju kokosowego? Podobno 2-3 łyżki oleju dziennie poprawia kondycję organizmu i jest rekomendowany dla par starających się o dziecko (tak wyczytałem w internecie), więc zakupilam słoik i wcinam od tygodnia.

Milego dnia życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry