reklama

Staraczki 2014 :)

Ana oczywiście że możesz, ja na zdjęciach też ka ledwo widzę, natomiast na żywo bez problemu i bez kombinowania pod światło itd.

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej
Ja zaraz do dentysty. Doczytam Was jak wroce;)
Dziewczyny zwlaszcza z Wawy orientujecie sie ile teraz kosztuje badanie Hsg w znieczulenii ogolnym?
Chyba sie jednak zdecyduje. Zobaczymy jak zakonczy sie ten cyll

Aschlee, u mnie ciepło. Wysyłam Ci dużo słoneczka :D YqYkalO.jpg

Załączniki

• YqYkalO.jpg
    YqYkalO.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 36
letta trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

a u mnie dziś pochmurno i bardzo zimno....

byłam u spowiedzi i kupiłam chrześniakowi medalik z łańcuszkiem :tak:'

jak już byłam na mieście chciałam się zapisać do urzędu pracy, ale rejestrują tylko do 10:15, potem limit osób do rejestracji na jeden dzień wyczerpany i muszę jechać zaś jutro :-(

iwo:) - możesz na mój choć może i juz coś dolatuje :-)

kasikz - w zwykłym znieczuleniu tzn dozylnie, jesteś przytomna boli ale jakoś da się wytrzymać. Najwyżej troszkę poprzeklinasz, pokrzyczysz. Żartuję :-) Nie byłam w stanie krzyczeń nic mówić, nic, taka byłam oszołomiona. Boli ale dało się wytrzymać. Nie wie czy robią to w znieczuleniu ogólnym. Tak szczerze znieczulenia ogólnego nie dają się chyba z takiego powodu. Jest to znieczulenie dość mocno ingerujące w układ nerwowy, mozg więc tak lekko bym się na nie nie decydowała.

Bler ja też coś tam widziałam. Ja bym powtórzyła test w około 12dpo.

Wczorajsza zupę polecam. Ja daję kukurydzę, groszek, fasolkę brokuły, paprykę kalafior, brukselkę, marchew, por, cebulę, cukinię podsmażaną, pietruszkę selera ziemniaki, mięso koncentrat i przyprawy wg uznania.

Ja jestem już po pobraniu krwi. Wyniki jutro bo odbiór tylko od 7 do 10.30. Na 10.15 doktor, potwierdzenie odbytej owulacji, zawiozę mu dotychczasowe wyniki robione.
Gulasz zrobiony. Dodatek, ciemny ryż bo mój nie lubi kaszy.

reklama
Przepraszam za post pod postem ale
zjadłam obiad, i po 15 minutach wylądowałam w toalecie. Czyli już lepiej niż wczoraj ale jeszcze to nie to. Jeszcze troszkę i brzuch mi wklęśnie do środka :-D
Zmykam, zaraz do pracy trza wychodzić.
Miłego popołudnia i wieczorka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry