reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia jestem z poznania mam 28 znaczy zaraz to 29 lat :laugh2: na co dzień opiekuję się taka mała dziwczynką (4 latka) od bradzo długie go czasu jestem opiekunką

anula dziękuję bardzo ciekawe co wyjdzie jak długo , na razie spokój chociaż nie powiem że co @ to jakiś ból

reklama
Hej dziewczęta.
Wczoraj wieczorem dopadł mnie katar, dosłownie z nosa mi się lało, może jakiś alergiczny bo i bez kichania się nie obyło, temperatura w normie. Dzisiaj też kipi mi z nosa, mam osmarkany czas, dopiero będę z łózka wyłazić:crazy:
U mnie wieje niczym z górach, zamiast śniegu pada deszcz, aż strach wyjść na dwór.
Pozdrawiam i miłej niedzieli.

witam z rana :-D

wczoraj u męża byli dziadkowie i rodzice i ciotka z wujkiem na jego imieniny, które ma dzisiaj, więc dziś laba :-D

wieczorem poszliśmy posiedzieć na chwilę do sąsiadów :tak:

Anula no zabawa była i dobra i zła :tak:

życzę miłego dnia :-D

mligocka ja dopiero wstalam z wyrka... tak fajnie mi sie spalo... zle spalam ostatniej nocy jak wstawalam do roboty, mialam wrazenie ze zaspie albo ze budzi nie zadzwoni... to jest tak jak sie ma troche wolnego i nagle trzeba wstac rano...:-) ja wstaje o 6 jak mam na 7 do pracy...

Brzydka pogoda az sie nie chce wychodzic z domu..... bleeee a gdzie tam lato i cieple dni? :tak:

mychunia pelen relaks, tak trzymac...

mychunia Bleeeeee dla mnie zima to najgorszy okres... co prawda mielismy praktyczne wiosne za oknem ale latwiej o przeziebienie bylo... ech... chyba musze sie wyniesc do cieplych krajow... ja bym mogla miec caly rok upal.. i bylabym szczesliwa... :tak:

A u mnie dzis pieknie sloneczko swieci:tak: ja tez bym chciala gdzies w cieplych krajach mieszkac bo mnie to wiecznie zimno;-)

Witajcie dziewczynki!

Ja dzisiaj wybieram się z Adasiem do kina na Wilk z Wall Street :-) Już kilka miesięcy nie byliśmy w kinie, jak się cieszę na ten dzisiejszy wyjazd. A przy okazji nie przejdę obojętnie wobec wyprzedaży w sieciówkach :-D I żadna pogoda przy tym nie jest mi straszna :happy:

reklama
Do góry