reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Witajcie!
Mychunia- super, że @ przyszła! A to już od tego cyklu możecie zacząć staranka czy od następnego?? Widzisz, przeczyszcza Cie z przodu i tyłu, super zaczynasz nowy cykl. Będziesz czysta jak ta lala
Asiu- miłego dnia!
Witam nowe forumowiczki!
Mój wykres na owu sam się przesunal i to idealnie na ten dzień, w którym ginka stwierdzila owu. Jednak rzetelny Dziewczyny jest ten program
A on później jest płatny?
Mychunia- super, że @ przyszła! A to już od tego cyklu możecie zacząć staranka czy od następnego?? Widzisz, przeczyszcza Cie z przodu i tyłu, super zaczynasz nowy cykl. Będziesz czysta jak ta lala

Asiu- miłego dnia!
Witam nowe forumowiczki!
Mój wykres na owu sam się przesunal i to idealnie na ten dzień, w którym ginka stwierdzila owu. Jednak rzetelny Dziewczyny jest ten program

Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie i ja.... :-)
Gochson trzymam kciuki by pecherzyk ladnie rosl...
Aschlee25 tez mnie czeka wizyta u dentysty...juz sie boje.....
Anula1988 alez kochana nie ma za co.... zawsze do uslyg hi hi
Blair87 nio chyba sie skusze.... :-)
Ludzik to trzymam kciuki za serduszko....
Cyntia85 to teraz lez i nic nie rob....
wszystko bedzie dobrze....
CzekaCudu przykro mi ale moze jednak pojdz na bete... czemu mi robisz smaka na golabki? nie dobra jestes..... he he :-)
olka21 witaj....:-)
mychunia no chyba to nie jelitowka? u mnie w pracy na nocy tez non stop biegunki ze szok.... hmmm moze jakis wirus jest....
Gochson trzymam kciuki by pecherzyk ladnie rosl...

Aschlee25 tez mnie czeka wizyta u dentysty...juz sie boje.....

Anula1988 alez kochana nie ma za co.... zawsze do uslyg hi hi

Blair87 nio chyba sie skusze.... :-)
Ludzik to trzymam kciuki za serduszko....

Cyntia85 to teraz lez i nic nie rob....

CzekaCudu przykro mi ale moze jednak pojdz na bete... czemu mi robisz smaka na golabki? nie dobra jestes..... he he :-)
olka21 witaj....:-)
mychunia no chyba to nie jelitowka? u mnie w pracy na nocy tez non stop biegunki ze szok.... hmmm moze jakis wirus jest....
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej dziewczyny 
Gochson u mnie jak bylo puste jajo to pecherzyk rosl za to beta bardzo wolno. Ok 30 % w 48 godz. Wiec ja wierze ze bedzie dobrze.
Cyntia ogromnie mocno trzymam &&&&, będzie dobrze
witam nowe
Ja wczoraj już miałam nadzieję ze moj wyczekiwany okres sie pojawil bo miałam jasno różowe plamienie ale teraz juz nic ;(( ehhh.
Gochson u mnie jak bylo puste jajo to pecherzyk rosl za to beta bardzo wolno. Ok 30 % w 48 godz. Wiec ja wierze ze bedzie dobrze.
Cyntia ogromnie mocno trzymam &&&&, będzie dobrze
witam nowe
Ja wczoraj już miałam nadzieję ze moj wyczekiwany okres sie pojawil bo miałam jasno różowe plamienie ale teraz juz nic ;(( ehhh.
reklama
agniecha83
Fanka BB :)
część 
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się
kawka wypita, teraz idę tościki robić
Cyntia, jak tam?
Maluś, gdzie Ty jesteś!!!!!! Mam nadzieję, że sie nie odzywasz bo sie pakowaliście i wyprowadzaliście od wiedzmy?
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się
kawka wypita, teraz idę tościki robić
Cyntia, jak tam?
Maluś, gdzie Ty jesteś!!!!!! Mam nadzieję, że sie nie odzywasz bo sie pakowaliście i wyprowadzaliście od wiedzmy?