reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna - to koniecznie biegiem do weterynarza :-( Nie można pozwolić przecież, by zwierzę cierpiało :-(

Blair:
Co do żeli intymnych, to większość żeli intymnych jest odradzana kobietom starającym się. Sporo zawiera substancje niesprzyjające plemnikom. Podobnie niekorzystnie działa ślina (enzymy trawienne). W zeszłym roku dziewczyny polecały żel, który jest dedykowany parom starającym się o dziecko. Wspomaga plemniki. Poszukajcie sobie w google.

Teraz znalazłam taki: http://www.conceive.pl/ Pamiętam, że wtedy ktoś pisał nawet o droższym żelu.

O, i taki też znalazłam teraz: http://drogeriazdrowie.pl/Pre_seed_zel_nawilzajacy
W każdym razie przy staraniu się o dziecko nie cudujcie z Durexami i innymi pospolitymi żelami.

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia, tak. Ale jeszcze nie wiem kiedy. na pewno długo tutaj nie wytrzymam :):*

ewelinka, to też Twoja teściowa nie jest fajna. I współczuje Tobie, że musiałaś słuchać głupiego komentarza na temat poronienia. Powinna ugryźć się w język, a nie takie głupoty gadać. Kobieta, która nie poroniła nie wie jaki przechodzimy ból ;/

Co do zeli to ja mialam kiedys truskawkowy z Durexa ale sie strasznie po nim wszystko kleilo i mnie to denerwowalo i zniechecilo do probowania innych zeli.

A tak apropo tskich rzeczy to kiedys mialam w domu durex play (prezent na ktores urodziny od zwariowanych psiapsiol) i dorwala opakowanie moja Chrzesniaczka otworzyła i kliknela a to zaczelo wibrowac a ona na to : bedzie super masaz dla mojego chomiczka ;)) śmiechu bylo ;))

Dziewczyny a jak ten ovufriend ustala tą owu? Jak juz jest po czy jak? Bo ja pierwszy cykl z tego korzystam i mam wpisane dwa razy pozytywny test, ból owu, rozciagliwy sluz, dzis temp skoczyla do 36.8 (wczesniejsze temp 36.0-36.65) ale owu sie nie zaznaczyla. Co myślicie?

Gabis - ovufriend zaznaczy Ci owulację po 3 (a może 4? :p ) wyższych temperaturach :)

Jutro zrobię znowu betę. Raczej nie plamie, choć śluz jest delikatnie podbarwiony na jasny beż. Z pracy miałam dziś 9 telefonów. Zastanawia mnie czy wielkość pęcherzyka ciążowego jest dobra. 5 tydzień wczoraj się zaczynał, ale owu była trochę później. Pęcherzyk miał 3,5 mm.

Ostatnia edycja:
Czesc :)
Malusiolka - życzę ci aby Wam się szybko ułożyło. Co swoje - inacze - co osobno to osobno. :)

ewelinka_sh
n - a ja uwielbiam jak to używamy :) Jest przefajne :)

Aha - Malusiolka wpisz mnie na 28@ - niechciana!! ;p

Ja po relaksującej kąpieli :) posiedzę jeszcze chwilkę i skoro nie mogę męzusia wykorzystac, pewno pójdę poczytac i spac :)

Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia

CzekaCudu, przepisałam Ciebie. Oby teraz nie przyszła @ :*

Moje córeczki już śpią i teraz pozostało mi tylko czekać na M. Na razie nie ma zasięgu, więc to oznacza, że jeszcze pracuje. Oby szybko przyjechał do domu, bo smutno mi tak samej :(

reklama
Dziewczynki i jak tu Was nie kochać!!!
Ale się uśmiałam:-D z tego olusiowego pająka, o matko :-D:-D

Anulka- dzisiaj jest ok, idę jutro do pracy. Nastawiam budzik na 6 rano i jazda. Może i dobrze. W domu zaczynał brać mnie jakiś świr:szok:

Gochson- myślę o Tobie.

Ściskam każdą z osobna.

Do góry