reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny

Ja dziś wstałam z okropnym nastawieniem... jakoś trzyma mnie od wczoraj i nie może opuścić ;-( co my wszystkie narobiłyśmy źle że tak ciężko nam zajść w ciążę i urodzić upragnione maleństwa? tyle dziewczyn nie chce a zachodzi... potem nie dba... zabija... oddaje... gdzie tu sens? Pół nocy myślałam dlaczego to spotyka kobiety które dały by dzieciom dosłownie wszystko...
dobra kończę użalanie,,, miłego dnia kochane ;*

Monarti cudowny brzuszek

goska to oby to była do końca taka nudna ciaza ;-)

Blair ja wierzę że to jednak fasolka tylko się jeszcze ukrywa

reklama
Hej witam niewyspane - my też z moim P nie mogliśmy spać do 1 :no::no: To przez tego głupka lekarza - mój się strasznie wkurwił wczoraj i kazał iść do innego na razie umówiłam się a piątek do takiego zwykłego w Medicoverze ciekawe co mi powie. A jak nie nie będzie umiał pomóc to przenosimy i tak papier do jakieś kliniki co mają refundacje inf - w razie czego.
A u mnie w Lodzi dziś cieplutko i słoneczko świeci - a miało padać hehheh te pogodynki wszystko odwrotnie zapowiadają :-D:-D:-D:-D
coś mnie w nocy zaczeło łamać w kościach dlatego dziś witaminki rozpuszczalne i polopiryna - no i kichanie się włącza,

Monarti - super brzusio :cool2::cool2:

Ewelinka - ja sądzę tak samo te co nie chcą to raz się z jakimś bzykną i od razu co rok to prorok - a jak człowiek chce to nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wróciłam uff....

blair szkoda ;(

Maluś
zdrowiej ;*

Monarti jasne, że pamiętamy :tak: piękny brzusio ;*

a mi jest przykro... znajoma w urzędzie pracy powiedziała mi, ze mam nie iść do banku bo za dużo nerwów mnie to będzie kosztować i to nie praca dla mnie... zadzwoniłam do męża żeby mu to powiedzieć a on nie musisz iść tam pracować, ale nie będziesz miała żadnych świadczeń... czyli nie musisz, ale powinnaś....:wściekła/y: :-( mam nadzieje, że pracownic banków nie uraziłam...

aaa o tego nie ma...
ale jeżeli masz się stresować to czy taka praca w ciąży będzie odpowiednia ?
chyba że od razu pójdziesz na zwolnienie

ja też szukam teraz pracy ale u mnie to raczej coś na dłużej bo z ciążą raczej tak szybko nie pójdzie...
a do urzędu jeszcze się zapisać nie mogę bo jeszcze nie otrzymałam świadectwa pracy... mam dopiero po nie jechać w piątek...

mychunia - moja mama pracowała w banku PKO przeszło 30 lat - i wyszła z emeryturą 1150 zł :wściekła/y::wściekła/y: A zaczynała od kasy gdzie musiała się z różnymi mało kumatymi moherami użerać dopiero później ją do jakiś papierków przenieśli - ale dawniej wiadomo było inaczej. Teraz zależy gdzie trafisz - myślę, że na początek to na wciskanie kitu przy kredytach, pożyczkach itp.
A ja w ogóle nie pracuje i też nic nie będę mieć i mam to głęboko w dupsku bo jak mi po 7 latach studiów co płaciłam za semestr po 2 tys pracy nie dają to niech mi później z opieki na dzieciaki dadzą jak patologia może ciągnąc to ja też

lalka, u mnie też brzydka pogoda i nawet nie chce mi się z domu ruszać.

blair, wiem co czujesz. mojego męża od samego rana, tak do 22/23-ciej nie ma w domu. dlatego coraz częściej myślimy o wyjeździe.

monarti, pamiętam ciebie kochana piękny masz brzuszek :* fajnie że o nas pamiętasz.

aschlee, kochana jeszcze trochę i częściej będziesz tam pisać.

przepraszam dziewczyny za błędy ale z tego tableta ciężko się pisze. tablet nie pokazuje mi dużych liter.

reklama
Dzięki dziewczynki- podczytuję Was i mocno mocno trzymam za staraczki kciuki :) życzę Wam abyście wszystkie wkrótce chodziły z pięknymi brzuszkami, narzekały na ciążowe dolegliwości :)

Aschlee
- już nie wiele- byle do tym razem szczęśliwej 13tki :)

Do góry