reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Blair ja robilam po pink tedt z rossmana jak bylam w ciaxy to kreska wyszla mi po ok 7 minutach... a to było juz 7 dni po spodziewanej miesiaczce... wychodzilo tak samo w pink strumieniiwym i plytkowym. no ja widze kreske - moj test wygladal identycznie tak 5 dni po spodziewanej Muesiaczce.
Gabi witam w grudniowkach :-) nie na innej opcji to my zakladamy grudniowki 2014 :-)
Gabi witam w grudniowkach :-) nie na innej opcji to my zakladamy grudniowki 2014 :-)
Ostatnia edycja:
agniecha83
Fanka BB :)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mligocka no rewelacja.....
Mychunia- super foteczki a dzieciaczek sliczny aniolek....
Asia widok fajny....
KasikP o rany to się Siostra pochorowała, mam nadzieję że Jej szybko przejdzie
Blair trzymam kciuki za wysoka bete... moze teraz pojdziesz na badanie? ;-)

Mychunia- super foteczki a dzieciaczek sliczny aniolek....

Asia widok fajny....

KasikP o rany to się Siostra pochorowała, mam nadzieję że Jej szybko przejdzie

Blair trzymam kciuki za wysoka bete... moze teraz pojdziesz na badanie? ;-)
Cyntia85
Fanka BB :)
Blair - najlepiej powtórz testem innej firmy. Nigdy nie powinno odczytywać się wyniku po czasie określonym w ulotce (ja prawie zawsze i tak się wgapiałam w test nawet po czasie). Po ilu minutach pojawiła się druga kreska? Sorry, że pytam, ale była z nami latem dziewczyna, co po paru godzinach nawet oglądała test ;-)
Twoja krecha jest solidna i różowa. Całkiem ładnie wygląda! Kiedy powtarzasz? Kciuki!
Twoja krecha jest solidna i różowa. Całkiem ładnie wygląda! Kiedy powtarzasz? Kciuki!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Dziewczynki moje ja uciekam ;** wpadnę wieczorkiem.
Lece na obiad do mamuni a potem pójdziemy rodzinnie pospacerować :-)
Udanego pieknego słonecznego dnia ;***
Lece na obiad do mamuni a potem pójdziemy rodzinnie pospacerować :-)
Udanego pieknego słonecznego dnia ;***
KEwelinka udanej rodzinnej niedzieli 
Agnieszka tylko u mnie pokazał po czasie
Olusia haha chyba jutro podejdę jeśli temp nie spadnie
Cyntia hehe nie wpatuję się w niego
to było tak:
rano zmierzyłam temp która mnie zaskoczyła bo była wysoka a myślałam że będzie dalej spadać, że chciało mi się do wc to zrobiłam ten test. Wyszedł negatywny, posiedziałam jeszcze przy nim 10-15 min że nic się nie okazało to rzuciłam go do kosmetyczki. Później zajęłam się śniadaniem itp i teraz miałam się malować patrzę a tam gruba krecha różowa i to bardzo wyraźna i lekki szok.
Pamiętam że przez lata jak robiłam różne testy, bo czasem się @ spóźniała, to w amilu i jakimś różowym z rossmanna wyszła mi druga kreska długo po czasie ale była taka jakby szarawa wyschnięta, natomiast jak robiłam pink testy tylko strumieniowy to druga krecha nie wychodziła nawet po czasie. Ale na razie traktuję to jako reakcję chemiczną testu
Aschlee Kochana gdzie jesteś? jak sytuacja? rozkręca się czy dalej cisza?
idę chyba zaraz gdzieś z domu, piękne słońce, G w pracy
rano mnie przepraszał i mówił żebym sama gdzieś sobie wyszła bo szkoda takiego ładnego dnia...
Agnieszka tylko u mnie pokazał po czasie
Olusia haha chyba jutro podejdę jeśli temp nie spadnie
Cyntia hehe nie wpatuję się w niego
to było tak:
rano zmierzyłam temp która mnie zaskoczyła bo była wysoka a myślałam że będzie dalej spadać, że chciało mi się do wc to zrobiłam ten test. Wyszedł negatywny, posiedziałam jeszcze przy nim 10-15 min że nic się nie okazało to rzuciłam go do kosmetyczki. Później zajęłam się śniadaniem itp i teraz miałam się malować patrzę a tam gruba krecha różowa i to bardzo wyraźna i lekki szok.
Pamiętam że przez lata jak robiłam różne testy, bo czasem się @ spóźniała, to w amilu i jakimś różowym z rossmanna wyszła mi druga kreska długo po czasie ale była taka jakby szarawa wyschnięta, natomiast jak robiłam pink testy tylko strumieniowy to druga krecha nie wychodziła nawet po czasie. Ale na razie traktuję to jako reakcję chemiczną testu
Aschlee Kochana gdzie jesteś? jak sytuacja? rozkręca się czy dalej cisza?
idę chyba zaraz gdzieś z domu, piękne słońce, G w pracy
Ostatnia edycja:
reklama