reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee kochana tule :-* kurde ale to niesprawiedliwe :-( ja miałam zabieg najpierw sama się chciałam oczyścić ale po konsultacji z 3 lekarzem zdecydowałam się na zabieg , okres dostałam w terminie i nie żałuję krwawiłam tylko w dzień zabiegu. To nawet nie krwawienid tylko lekkie planienie było :-( kochana jestem z Tobą :-*

Blair - kupuj kochana inny test i testuj ale już wątpliwości nie powinnaś mieć :-) bo kilka testów się nie myli :-)

reklama
Aschlee25 - wtorek już nie długo, zrobią szybko zabieg i wrócisz do domu, będzie po a naturalnie może długo musiałabyś czekać.

U mnie pogoda rewelacyjna, zero chmur, a jutro jest czterdziestu męczenników i jak będzie jutro tak przez 40 dni, tak mówi sąsiad ;-)

Blair87 - no on jest różowawy, taki co kreska ze schnięcia wychodzi to bardziej szarawy... czyli czekamy na rozwój wypadków
agniecha83 - mi też ten z Rossmana wyszedł w 13dpo ładnie, lepiej niż paski z allegro (ale z paskami można szaleć bo po 1 zł a ten to ponad 10zł kosztował, to już na lepsza okazje, właśnie ten mężowi pokazywałam

Ja do tej pory kupowalam testy w aptece albo w drogerii ale troche jednak kosztuja...
Ktore testy owulacyjne i ciazowe z allegro polecacie?

Wasze zdrowko dziewczynki

Załączniki

• 1394389189240.jpg
    1394389189240.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 56
hej mamuśki :p
Wczoraj byliśmy na tym całym pseudo przyjęciu weselnym - wynudziłam się jak cholera - 3 h byłam i myślałam, że usnę nawet dobrze się nie opiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A dziś mój kupił sobie żołądkową gorzką z miętą i pół wychlało i śpi pijak jeden. Normalnie czułam się jak na stypie albo weselu dla moherów a nie ludzi w moim wieku. Jeszcze ten mój musiał te siaty z wińskami nosić bo braciszek młodego świadek jeden dupska nie ruszył bo musiał za swoim dzieciakiem latać. Ja za to dziś dwa browce opędzlowałam a teraz mi się jeść chce. a najlepszy był pan młody bo dowód w piątek gdzieś przechlał i dobrze, że w ogolę ten ślub się odbył bo paszport ważny miał hahhahahah:-D:-D:-D:-D.

Asia - chlej tylko to nam zostało do życia na polepszenie humoru :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie!

Blair- kurka, wykończysz siebie tymi testami... Idź Kochana najlepiej na badanie krwi. To Ci wszystko powie. Ja myśle, że zaskoczysz się pozytywną (nie)końcówką cyklu, hihi! :tak:

Aschlee
- Kochana jesteś taka dzielna!

Asiu- piękny widok z okna! Gdzie dzisiaj byliście? ;-) Ale sobie dogadzacie z trunkami, super! :zawstydzona/y:

KasikP- i jak sytuacja z siostra? Ja czekam do terminu @, wcześniej nie robie testu. Ooo! Bon do spa- ale świetnie! :tak:

Iwo- To dzisiaj mówisz, że przytulałaś rano kibelek. No tak musi być kiedyś ten pierwszy raz :tak:

Ja już wrocilam z Uczelni. Było ciężko, ale dałam rade. Spotkałam moja kolezanke, z która zaczelam się razem starac w maju 2011. Ona za 3 tygodnie rodzi, pięknie wygląda, cudny ma brzusio a w nim córeczke. A ja dalej z niczym... :-( Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam to psychicznie... :no:

Do góry