reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
wróciłam do domku
najpierw pobuszowałam po drugiej galerii ale nie znalazłam kompletnie nic ciekawego, ceny z to duże, poczekam na promocje :) może do tego czasu w końcu schudnę ;/ człowiek kiedyś młody, ładny, szczupły był a teraz sam tłuszcz :wściekła/y: kupiłam sobie skakankę ale na razie się boję skakać, bo jeśli jakimś cudem mam jednak w sobie fasolinkę to nie chcę zaszkodzić

jussastar nie będę kupowała kolejnych testów szkoda kasy, pójdę najwyżej na betę jak się nic nie zmieni
a Twój wykresik pięknie się zapowiada :) kiedy testujesz?

Aschlee może faktycznie zabieg będzie lepszy tak jak Dziewczyny piszą...

Iwo nie nakręcaj! ;)
betę zrobię we wtorek jeśli nic się nie zmieni jakimś cudem, bo jutro nie dam rady rano, a we wt mam zajęcia dopiero na 13 :)

Monarti możliwe że trafiłam na wadliwe testy, z moim szczęściem bym się nie zdziwiła, ale beta we wt rozwieje wątpliwości

Gośka pierwsze słyszę o dniu 40 męczenników
też czekam na rozwój wypadków ;P

Ana no to "świetne" wesele, ciekawe czy będzie rozwód, sorry że tak piszę ale jeśli ktoś tak podchodzi do kwestii ślubu to nie wróżę takiemu małżeństwu miłości po grób...

Anulka haha chyba Was wykończę, serio po raz pierwszy robiąc testy jestem wyluzowana, kiedyś już po pierwszym pepino bym poleciała na betę, a teraz relax, krechy na teście traktuję jaką błędną reakcje chemiczną testu :)
na betę skoczę we wt jak @ nie będzie
Anusia jeszcze kilka dni musisz wytrzymać, a później już test, dwie kreski, usg, wyprawka itd i z górki :D mocno w to wierzę :*

Asia widziałam ile śniegu na kasprowym! Jak biodra bolą to trzeba je teraz poćwiczyć :-D

"Czterdziestu Męczenników jakich, czterdzieści dni po nich takich."

[h=2]40 MĘCZENNIKÓW - HISTORIA ŚWIĘTA[/h]
W czasie rządów cesarza Licyniusza (320 r. n.e.) w wojsku rzymskim służyło 40 młodych mężczyzn. Ich oddział stacjonował w mieście Sebasta w Armenii. Będąc żołnierzami, nawrócili się i poświęcili swoje życie Jezusowi Chrystusowi. Byli wspaniałym przykładem ludzi, którzy służąc ojczyźnie z bronią w ręku pozostawali wierni Księciu Pokoju. Zdawali również sobie sprawę z tego, że za swoją wiarę mogą zostać zamordowani.Kiedy Licyniusz dowiedział się o ich nawróceniu, wydał dekret, że każdy, kto nie kłania się pogańskim bożkom, zostanie ukarany – czekają go tortury a nawet śmierć. Czterdziestu młodzieńców zostali postawieni przed wyborem, ale żaden z nich nie wystąpił do przodu, by zostać poganinem. Była zima, więc postanowiono postawić ich nago na brzegu jeziora, by zimny wiatr zamroził ich na śmierć. Mężczyźni stali tak, marznąc i spoglądając na ogniska,rozpalone dookoła, gdzie mogliby się ogrzać natychmiast, gdyby tylko wyrzekli się wiary w Chrystusa. Jednak woleli umrzeć niż zdradzić swojego Pana. Nagle jeden z nich, osłabiony i przemarznięty, ruszył do ognisk – ale upadł i zmarł, zanim tam dotarł. W tym momencie do umierających żołnierzy zstąpili z nieba aniołowie i włożyli im na głowy korony. Jeden ze strażników, pilnujących męczenników, był tak poruszony tym widokiem, że zrzucił swoje ubrania i pobiegł do nich, by umrzeć razem z nimi. Dlatego liczba męczenników pozostała 40.
Przykład 40 męczenników ukazuje mocną wiarę, która jest silniejsza od śmierci.​

Asiu jak tekilkę zmęczycie to i ochota sexik przyjdzie :-)
Widoki nie samowite Zakopane Nas zawsze ładuję dobra energią :tak::tak:
Moja Ada kiepsko ma jakąś ostrą grypę dostała antybiotyk ale ledwo zipie z tydzień się na pewno pomęczy:-(
Aniu a kiedy masz @ no spa tak mnie zaskoczył masaże w czekoladzie :-)
Blair będziemy ciociami??
My posiedzieliśmy z Teściami wypiliśmy z okazji dna kobiet :-):-)

reklama
Dziewczyny my juz w domku. Jutro mam od rana sporo pracy mam nadzieje ze wieczor bedzie spokojniejszy i Was doczytam;) bo sie stesknilam
Blair widzialam fajne dwie krechy trzymam kciuki.
Asiu milego wypoczynku ;) my tez troche spacerowalismy trasa szymoszkowa - krupowki i troche pojezdzilismy na nartach - malo bo malo ale zawsze. No i nasza Polcia miala codziennie godzinke z instruktorem jeszcze nie jezdzila jeszcze za bardzo rostrzepana zeby zrozumiec ale juz cos tam probowala. Na fejsie cos pozniej wrzuce . Milego;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry