reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
My często wyjeżdżaliśmy przed ślubem i to naprawdę fajnie odstresowuje i relaksuję:tak:
ostatni raz byliśmy w Libercu w Czechach w zeszłym roku 8 dni;-)
Luz luz luz :tak: i życzę Wam pełnego relaksu;-)
Wtedy pierwszy raz byłam żoną na cały etat śniadanka pakowanie narty itp itd ale wróciliśmy tak wypoczęci jak nigdy.:-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta.. Zdaję relacje z imprezki było super :D do domu wróciłam po 1 w nocy po 4 piwach wyglądałam strasznie hehe na szczęście mój R się mną zajął, zaopiekował się dziećmi a nawet po mnie przyjechał .. Rano słaba wstałam, Maluś jednak dostałam wczoraj @ :wściekła/y: nadal wydaje mi się dziwna bo praktycznie bez żadnych bóli i delikatne krwawienie.. Liczę że się rozkręci..
Całuję Was mocno :*

Amisia jak tam u ciebie po zabiegu ? Insemi acje mialas czy transfer bo nie pamietam.

Kasik ja lićze na to ze bedziemy czesciej jezdzic.

Karola a ty rozmawialas w koncu z R? O dziecku?

Tak Asiu rozmawialiśmy i grudzień-styczeń to wstępna data kiedy możemy zacząć działać, R woli pozbyć się kredytów żeby wszystkie pieniądze przeznaczyć na dzidzię aby jej zapewnić dobry start . Ja widzę to troszkę inaczej, przecież moglibyśmy już się zacząć starać, jeśli by się udało dziecko urodziłoby się dopiero w styczniu a wyprawkę można sobie zorganizować po dzidzi od siostry R która urodzi w listopadzie.. Łóżeczko ma moja siostra po swojej córci, wózek też..
R mi powtarza że pampersy są drogie, mleko.. A ja tłumaczę że mogę karmić piersią, przy mojej dwójce nie miałam z tym problemów bo córcię karmiłam aż 1,5 roku.. No ale nie trafia.. Boi się czy co.. Albo po prostu nie chce..

No wróciłam wlasnie do domu :-)
pospacerowalismy i wypilismy drineczka :-)
Juz ten okres mógłby się skończyć ;p

Asiu odpoczywajcie i majstrujcie :-)

Anula ten cykl jest Twój! Uwierz.

Karolina to super ze zabawa się udala :-) ja prawdopodobnie jutro spotykam się z kumpelami na piwko moze dwa :-)

reklama
Karolina odczekaj trochę i spróbuj porozmawiać z R jeszcze raz może uda się go przekonać wcześniej;-)
Asiu widzę że tekilka zadziałała a i owu nie zawiodła na wyjazd:-)
Wszystkie wyjazdy zależą od Was:tak:

Do góry