reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Karola - to twoja córka jest w 3 klasie? Kurcze coś ciężki ten materiał z matmy.
Moja też roztrzepana. Pamięta tylko o głupotkach... czasem przynosi uwagę że jakiegoś zeszytu nie przyniosła ale by z tego powodu robić jakieś halo!?

Dobranoc dziewczynki. Wiruski przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Asiasz u mnie chuba dobrze miałam iui w piątek ale pęcherzyki mi nie pękł a to była 30 godzina pp zastrzyku jutro o 20 20 mam usg mam nadzieje że będzie dobrze

Kochane ja sie klade spac, dobrano i do uslyszenia jutro hehe dobrze ze mam wolne jutro to sobie odpoczne i wyspie sie..

Witam serdecznie!
To moj pierwszy cykl starań o maluszka. Mam juz dwójkę dzieci i zapragnęłam jeszcze jednego :)
Dzis wypada moj 26 dzien cyklu. Moje cykle wachaja sie od 26 do 31.
Zaraz po owulacji zaczęłam mierzyć temperaturę w pochwie(rano, przed wstaniem z łóżka) i utrzymuje sie ona na poziomie 37.02. Dzis tez taka jest. Normalna temperatura to 36.08.
Nie zauważyłam jednakże tego spadku temperatury, ktory rzekomo następuje przy zagniezdzeniu sie zarodka. Czy ten spadek musi byc??
Co do objawów to czuje rozpieranie piersi. Od 2 dni mam delikatne mdlosci. Kłuje mnie jajnik i brzuch pobolewa jak na@. Jest mi słabo.
Co o tym myślicie? Będę wdzięczna za wszelkie odp;)

Witam serdecznie!
Mam juz dwójkę dzieci i zapragnęłam trzeciego ;)
dzis jest moj 26 dzien cyklu. Moje cykle trwają od 26 do 31 dni.
Po owulacji zaczęłam mierzyć temperaturę w pochwie. Wynosi ona 37,02. Normalnie 36,8.
Niepokoi mnie jadnakze brak spadku temperatury, ktory rzekomo objawia sie zagniedzajacym sie zarodkiem. Temperaturę mierze codziennie o tej samej godz przed wstaniem z łóżka. Czy ten spadek musi byc koniecznie ??
Moje objawy to powiększające sie piersi, od dwoch dni lekkie mdlosci i ogólnie uczucie osłabienia. Szybko sie meczę.
Za wszelkie odp byłabym bardzo wdzięczna;)
Milego dnia!

Witam z rana i piękna pogoda, normalne aż chce się wyjść z domu ;-)

Martyna7676 - nie musisz odnotować spadku, zrób test pod koniec tygodnia.

Cześć Dziewczynki!

Blair
- no i jak tam dzisiaj sytuacja? Mocno Ci kibicuję! Oby był ten prezent dla G. na dzień Mężczyzny! :tak:

Karolinka- ale się ciesze,ze Wasz wieczór taki udany! Widzialam zdjęcia nawet z imprezy, hihi. A Panią Nauczycielka się nie przejmuj, większej głupoty nie slyszalam, aby wzywac rodzica. Kobieta chyba nie ma serca, albo innych problemów? :angry::no:

Asiu- jak dzisiaj się spało? Zakwasy po wczorajszej wycieczce i seksiku są? :laugh2:

Gośka
- witaj ciężarówko! :laugh2: U mnie tez piękna pogoda!

KasikP-
no jak pięknie temperatura poszla w góre na wykresie, super! U mnie z kolei w dół, wiec już nie mam złudzeń. Tyle, ze u mnie faza lutealna trwa 15 dni, wiec @ doooopiero w piątek będzie, takze trochę poczekać sobie jeszcze musze :no:

reklama
Dzień dobry :)

Martyna witaj :)

Anula, Kasik no te testy tak jak myślałam, walnięte. Dziś temp w dół więc jak w zegarku @ przyjdzie. Następny cykl czekam dokońca i dopiero pójdę na betę, nie robię już testów.

Do góry