Ania a robilas w tym samym laboratorium? Niestety nie wyglada to dobrze. Moja gin przy ostatniej takiej akcji mowi, ze wartsosci ponizej 50 sa bardzo male niestety i o ile ladnie nie rosna to trzeba pstroznie do tych wartosci podchodzic
reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
Tak, w tym samym laboratorium były robione testy. Poszukam jutro lekarza, który mnie przyjmie. Zadzwonię do kliniki, której jestem stałą pacjentką i spróbuję przełożyć umówioną na 20. 03 wizytę. Mój lekarz niestety jest na urlopie. 
A ta ciąża pozamaciczna, no cóż... mogła mi się zdarzyć, dlatego, że gin. podejrzewał u mnie zrosty. W kwietniu miałam mieć badanie drożności jajowodów.
A ta ciąża pozamaciczna, no cóż... mogła mi się zdarzyć, dlatego, że gin. podejrzewał u mnie zrosty. W kwietniu miałam mieć badanie drożności jajowodów.
Ania_Beata
Ale mi tyle nie urosła nawet w ciągu 77 godzin.Beta powinna rosnąć minimum 60% w ciągu 48 godzin, (nie 24).
Aniu trzymam kciuki za poniedziałkową betę..

Ania_Beata
Dziękuję bardzo, dziewczyny. Jesteście kochane. :* Dam znać co i jak jutro, a dziś może jakiś film obejrzę, żeby wypełnić czymś innym myśli. Pa!
reklama
Mialam podobne we wtorek. Przyjaciolka w ciąży tyle ze za szczesliwa nie jest. I tez jestem wściekła i rozzalona ja się tyle staram i nic i jeszcze ci ludzie którzy zawsze pytaja o to samo "a wy kiedy sie postaracie" Jezusie czy nie mozna sie domyśleć ze skoro się jest ponad 3 lata po ślubie i nic, to moze cos jest nie tak i ze nie wypada się pytacJa wróciłam z godzinnego biegu. Musiałam się wyżyć. Spotkałam się dziś ze swoją przyjaciółką i okazało się że jest w ciąży. Miałybyśmy podobny termin, też październik.
Jakoś nie potrafię się cieszyć, wręcz przeciwnie - jestem wściekła i rozżalona![]()