reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Właśnie testowałam. Negatyw :no: Poryczałam się i chwilowo jestem rozżalona na cały świat. W sumie prawdopodobieństwo zajścia było małe, a ja się głupia nakręciłam. No i mam za swoje. W tej chwili wydaje mi się, że już nigdy nie zobaczę ||.
Mimo wszysto dzieki za kciuki i dobrą energię. Sorry, że nie napisze więcej, ale chwilowo nie mogę. Trzymajcie się.

Trzymaj się moja droga :-( jeszcze nam to wszystko życie wynagrodzi, wierzę w to :tak: pozdrawiam Cie cieplutko.

reklama
Lili
Przykro mi i wiem co czujesz :-(
Ja to nawet nie mam mozliwosci testieania co miesiac bo okresy mam tak rozjechane.... no i ta owulacja. Uszka do gory w koncu wszystkim musi sie udac.

Asia
Ty w salonie urody jakims pracujesz? Co tam porabiasz:-)

Ja mam jakis dziwny humor od wczoraj niby jestem na pograniczu rozpaczy i dwie moje ja mam w glowoe. Jedna przekonuje mnie bierz lutke i jeszcze raz clo a druga mowi sluchaj gina nic nie bierz. Zalatw co masz zalatwic i ewentualny zabieg ktorego sie mega boje. Niech ktos mnie kopnie!

Lilly && aby za kilka dni jednak ukazala sie druga kreseczka! Glowa do gory.

Misss ja kochana jestem expert od włosów zwana dalej fryzjerka :p

Asia
O fajnie :-) ja kiedys chcialam isc do szkoly fryzjerke policealnej ale jak zachorowalam na swoja chorobe od skory to juz sobie pomarzyc moglam. Fajna praca fryzjerki :-) napewno mila i przyjemna:-) ja juz 8 lat u fryzjera nie bylam :-)

AsiaSzw, ogólnie mam farbowane włosy, w dodatku kręcone..z tym, ze nie chce mi się w ogóle kręcić grzywka :p więc ją prostuje :) ale nie wiem..chciałabym cos zmienić..Potrzebuje po prostu porady kogoś, kto mógłby wizualnie doradzić, jak byłoby lepiej :)

Misss ja jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie zalowalam. Praca ciekawa, kreatywna. Kontakt z ludzmi. Tylko trzeba duzo sie szkolic aby cos wiecej moc zaoferowac. To wazne. Czemu 8 lat nie bylas u fryca? Szooookkkk !!! Bardzo nieladnie. Nie chce wiedziec w jakim stanie masz koncowki :-/

Shawty przepraszam cie ale nie pomoge. Musialabym miec cie na fotelu i moc wypytac o wiele rzeczy. Z fotki nie daj Boze nie bede ryzykowac. Na zdjeciu wszystko jest inne a i wlosow nie dotkniesz. Proponuje poszukac jakis rankingow salonow w twojej okolicy i pochodzic pogadac.

Mieszkając w niezbyt dużym mieście to akurat nie można liczyć na jakiś poważniejszych fryzjerów. Mam niby swoją fryzjerkę, którą odwiedzam co jakieś 2 miesiące, na podcięcie końcówek, aczkolwiek nie wiem...ja jakoś siebie nie widzę w tym co ona mi proponuje ;P

reklama
No tak. Wierze ze jest to slabe. Ale nawet gdybym ja cos ci zaproponowala to nie wiesz czy ona zrozumie. Poszperaj na googlach za fryzurami i druknij sobie te ktore ci sie podobaja i przegadaj z nia kazda z nich.

Do góry