reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss, współczuję, masakra to jest jakaś :/

Anula, trzymam kciuki!

Dziewczyny, u mnie @ się rozkręciła niestety... w tym cyklu jakoś bardziej mnie to zasmuciło niż ostatnio

reklama
Witajcie kochane :-)

Missiiss @_@ o w morde z tym szpitalem, szkoda slow, ale grunt, ze Lenka ma się dobrze kochana

Aschlee ja tez mogłabym mieć non stop wiosne, ale już taka pozna i lato, kiedy cieplutko, bo mi wiecznie zimno, a latem czuje się bardzo dobrze i tez mam taka, ze na mysl o jesieni i zimie chce mi się wyc, bo nie lubie jak mi zimno brrr;-)

Dzieki dziewczyny. No slub wiosna mi się marzy, bo wszystko takie wokół piekne i zielone, mój M tez by chciał wiosne, zobaczymy, może się uda i jeszcze chcemy w dosc obleganym urzedzie stanu cydilwnego w Warszawie bo przy Zamku Królewskim, na drugim miejscu jest ratusz hehe. A co do stroju to chce mieć biala sukienke, krotka, aby nogi pokazac, z dekoltem średnim (to dla M haha) i odkrywajaca ramiona, szpilki mam takie czarne, wysokie z krysztalkami i fajnie by wszystko wyglądało.. no i dlatego musi być cieplo wtedy:-)

Noelka ja tez caly czas trzymam kciuki za Ciebie kochana;-) doczytalam ehh przykro mi kochana, ale bede trzymac za kolejny cykl kciuki

Wątpliwości koniecznie się potem pochwal sukienka. A odnośnie palnowania slubu to zawsze tak jest, ze nasze rodziny oczekuja wiecej nic my byśmy chcieli. Mój tata to by przebolał wiele rzeczy, ale tesciowa to już nie, bo wiadomo jak to tesciowa… Ale ja jestem asertywna i nigdy nie daje sobie czegos narzucac (dlatego tesciowa przyszla mnie nie lubi hehe) i powiedziałam, ze to będzie nasz dzien i my za niego placimy 9bo wtedy mamy wpływ na wszystko) i będzie wyglądał tak jak chcemy, bo my mamy być wtedy szczesliwi. Dlatego będzie cywilny z delikatna oprawa i obiad tylko dla rodziny, a potem już tylko my :tak:a tesciowa jak tak chce wystawnego slubu to niech sama drugi bierze heh

Jugoslawa powodzenia na badaniach kochana:-)

Karla trzymam kciuki, aby @ nie przyszla;-)

Anula to w takim razie będę trzymam kciuki, aby to jednak było to kochana;-)

Julia i ja zaciskam kciuki kochana za owocna owulke;-)

Missiiss kochana ja bym zrobila jak Anula pisze, bo to ku…wa jakies zarty sa.. powiedz im, ze jeśli nie zajma się Toba jak należy to poinformujesz media o tej sytuacji i ze skarge im taka wysmarujesz, ze po niej to i mcdonaldzie pracy nie znajda pierd…ne ch..je kasy to chca, ale pracowac i dbac o pacjenta już nic.. a jeden z drugim maja takie pensje, ze ja za takie pieniadze to nie dosc, żebym o pacjenta dbala to i podlogo tam szlifowala chyba, a im się w dup..ch poprzerwacalo… az strach isc do szpitala…kochana jeśli by się cos stalo to przeciez Ty w sadzie mogłabyś im zrobic z du.py jesien średniowiecza, wiec powiedz twardo jednemu i drugiemu i zazadaj normalnej opieki lekarskiej, bo taka Ci się nalezy:wściekła/y:

Aschlee milego dnia w pracy :-)

A u nas jeszcze troche wieje, ale mniej jak wczoraj. Ide slac kolejne CV.

Milego dnia :-)

A ja po malu szykuje sie do pracy!

Noelka szkoda:-(

Miss kurcze, a poszukaj w necie jakis opini o innym lekarzu i zmiem szpital rszem z lekarzem! Napewno znajdziesz lepszego lekarza i szpital!
Trzymaj sie kochana tam:*

Lux no widzisz i gitara;-)

Hej dziewczynki :*
Odzywam się, bo zbadałam tsh i mam ponad normę.. czyli pewnie to jest powodem.. w środę mam wizytę u gina, dowiem się jak prolaktyna i progesteron. Mam nadzieję z jednej strony, że to jest powód i, że szybko sprawa się rozwiąże.. :)

Czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Czasem podczytuje ale grudzien zalatany na maxa.

Miss trzymaj sie dzielnie, zycie ci rzuca klody pod nogi ale wierze ze w koncu los sie odwoci.

Anula mega sie ciesze, ja bym na bete pewnie poleciala ;)

Noelka u mnie tez @ zawitala ale co tam, juz w kalendarzu zapisane kolejne dni plodne i dzialamy dalej ;) Tak w ogole mamy bardzo podobne terminy @ i owu, moze za miesiac bedziemy razem skakaly z radosci ;) Glowa do gory, nam tez sie uda!!!!

Kciuki za wszystkie staraczki, oby rok 2015 byl tym szczesliwym.

reklama
Do góry