reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ale mi się nic nie chce ...jeszcze w szlafroku pomykam ....
Dzwonilam do pracy, jutro mi przywioza dokumenty bede na chacie pracowala ....
Mlody tak się cieszy ze jestem z nim w domu ze az wyrzuty zalapalam ze kurcze zazwyczaj to mezu z nim siedzi ....

Mialam się nie nakrecac ale juz glowka pracuje .... czytalam już oczywiście na necie ze niektorym to i test wychodził nawet tydzień po planowanej @ .... ciekawe ....

Dobra bez wynyslania,ide się ogarnąć ;-)

reklama
Anula
Oby nie przylazla a duzo kremowego sluzu to dobry znak ;-)

Dziewczyny jak mi wyjdzie z posiewu ta sama bakteria co przed szwem to ja im taka jesien sredniowiecza z dup zrobie ze tak jak mowicie w mcdonaldzie pracy nie znajda!

Akurat szlam po kawe i mlodego lekarza dorwalam. Na poczatku spytal jak sie czuje i wgl. Pozniej zapytalam czy jak juz stad wyjde to czy poprowadzi mi dalej ciaze na co sie zdziwil lekko usmiechnal ( swoja droga fajne ma przerwy miedzy zebami ;-) ) i zapytal : a dr moj byly nie bedzie zly na niego ze pojde do niego teraz. Na co mu wyjasnilam ze dr m. Chyba juz wystarczajaco mi pokazal ze ni interesuje go jako pacjentke. Juz od dluzszego czasu. Bo poki chodzilam prywatnie bylo ok a teraz od grudnia... a on sie mna zajal bardzo dobrze mimo ze nie jestem jego pacjentka. No i mowie ze tez dlatego pytam czy sie zgodzi bo nie chce byc przyczyna konfliktu. Powiedzial ze tak oczywiscie :-) wiec bardzo sie ciesze. Tylko stad wyjde i zapisze sie dzis do niego na wizyte. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. A rodzic jak bede o czasie to moze w polanicy lub nysie zobacze. Oby ten doktorek tylko sie sprawdzil... bo juz chyba nic mnie nie zdziwi.

Aschlee
Ciesze sie ze humor juz lepszy :* milego dnia.

Karla
Tu we wro niby pelno szpitali a jak sie slucha z opowiadan i czyta opini to wlos sie jezy...

Noelka
:-( glupia @...

Jazza
No dokladnie. Teraz fika i forumowe ciotki pozdrawia.:-) pieknie bedziesz wygladala :-) a te tesciowe to wredne sa wiekszosci -mam nadzieje ze ja bede dobra tesciowa :p moja ostatnio mowila ja sie nie wtracam jakie imie dacie ale zeby bylo polskie i ladne marysia np :-D haha to juz wiem skad moj stary wzial ta marysie. Ogolnie ladne imie ale jak dowiedzialam sie ze tesciowa je chce to od razu mi zbrzydlo :-D

Watpliwosci
Myslami cie przywolalam :-)

Moniusia
Endo ci przepisze leki na tsh i bedzie git. Jak za wysoka to euthyrox chyba daja :-) bedzie dobrze :-)

Melka
:* kope lat ;-)

Noelka znajdz sobie cel na cos, to bedzie latwiej;-)
Ja tez mialam super parcie ze musze zajsc minal piaty miesiec i stwierdzilam ze wrzucam na luuzz, znalazlam sobie cel zbieram na auto, podeszlam do tego ze jak sie nie uda to trudno...moze tak ma byc.

Moniusia super ze juz wiesz na czym stoisz;-) owodzenia u gina;-)

Melka rowniez powoedzenia super ze sie odezwalas;-) bo losy twoje sledzilam hehe

Anula beda dobre wiesci zobaczysz a ja czekam na piekne zdjecie testu;-)

watpliwości: też chętnie zobaczę twoją sukienkę :D A co do oczekiwań rodziny i pary to nie wiem czy kiedykolwiek to jest tak, że one się pokrywają :D

julia: może to być po infoliku :) Może teraz będzie owulacja z dwóch jajników równocześnie :D &&&&&& za owocne przytulańce :D

lux: dzisiaj to jest chyba jakiś większy problem z forum, bo dzisiaj rano to mi jakieś dziwne błędy wyrzucało jak wejść chciałam :/ &&&&& za to, żeby się szykowało to "coś" :D:D:D

anula: oooo robi się ciekawie anula u ciebie :D &&&&& zaciśnięte :) Ja już po pobraniu krwi. Jutro odbiorę wyniki i pójdę z nimi do gin. Do piątku z testem? O matko zawału tu dostaniemy :D Mnie też się nic nie chce :/

missiiss: musiałam posta edytować, bo się zdublowałam z twoim postem i pytałam o to co już napisałaś :D Niezmiernie się cieszę, że młody cię poprowadzi! Nareszcie dobre info!!! Super :) Z jesień średniowiecza to im należy nawet jak nie będzie bakterii :D:D:D

aschlee: cieszę się ze humorek masz lepszy :) Udanego dnia :)

noelka: głowa do góry. Uda się w końcu :)

jazza: podoba mi się opis twojego stroju na ślub :D Te kryształki z butów będą cudnie się prezentować w promieniach wiosennego słońca :D Już zamawiam ci pogodę :D

moniusia: hej hej dawno cię nie było :) powodzenia u gin. Jak się wie co jest nie tak to łatwiej leczyć :) Będzie dobrze :)

melka: hej :) Fajnie, że wpadłaś :) Powodzenia :)

Ja już po badaniach. Ile było ludzi....w kolejce prawie 1,5h stałam, bo dużo osób było po coś więcej niż tylko na pobranie krwi. Tak jest jeden taki zbiorczy gabinet co i ekg robią i inne zabiegi i badania. Ufff wreszcie mogę zjeść śniadanie :)
Coś mi dzisiaj jajniki wariują, na zmianę dają o sobie znać.

Ostatnia edycja:
Julia milego dnia w pracy kochana:-)

Moniusia kciuki za szybkie zafasolkowanie;-)

Melka witaj kochana ponownie i kciuki za kolejny cykl:tak:

Missiiss kochana ciesze się, ze z tym lekarzem wypalilo, a rodzic to masz racje wszedzie byle nie w tym szpitalu. A co do teściowych to racja, moja by się wtrącała we wszystko, ale już jej pokazałam, ze nie mna hehe, M stanął po mojej stronie, co ona skomentowala, ze go swoja seksulanoscia i seksem zdominowałam i ze glowa nie mysli, hehe i dobrze:-D

Jugoslawa super, ze już po badaniach i dziekuje za zamawianie pogody na slub :*

Anula oj bedzie dobrze zobaczysz ;-)

Anula, bo na dupe zaraz dostaniesz! Proszę się grzecznie cieszyć, a nie martwić. Jugosława-już w sobotę mi nie chciało ladować forum :( przecież moderatorzy widzą, że użytkowniczki narzekają i mogliby coś zmienić, żeby bez problemu szło normalnie korzystać z forum poprzez tel.

reklama
Jazza
Zdominowalas sexualnoscia :-D:-D;-)

A co do szpitali to no comment... tez sie ciesze ze mlldy mnie wezmie pod swoje skrzydla oby dal rade i sie nie przerazil moim gadaniem i zaangazowaniem w ciaze

Wiecie co? Obejzalam 7 dusz.... mam mega odlot... mega film....

Do góry