reklama

Jugosława
Fanka BB :)
missiiss: u mnie wypogodziło się dopiero późnym popołudniem :| Hahah uśmiałam się z tego tekstu o tym, że woda ci zbrzydnie  Hihi
 Hihi 
lux: tak tak samiec śpi, bo go wymęczyłaś A że idzie na nockę to tam wiesz, zbieg okoliczności taki sprzyjający
 A że idzie na nockę to tam wiesz, zbieg okoliczności taki sprzyjający   Też jestem ciekawa jak pęcherzyki...
 Też jestem ciekawa jak pęcherzyki...
jazza: mam nadzieję, że nie spotkałaś jednak latającego spodeczka wychodząc z biura?

lux: tak tak samiec śpi, bo go wymęczyłaś
jazza: mam nadzieję, że nie spotkałaś jednak latającego spodeczka wychodząc z biura?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Padam na twarz .... dziubam słonecznik i nic mi się nie chce ....
Nie wiem ...póki co testowanie nie planowane ....
Miss pij pij ... na zdrowie ....
Blair odpoczywaj ....
Aschle milo cie widziec ....
Lux a jak testy ovu ?
Jugoslawa hey hey ....

Nie wiem ...póki co testowanie nie planowane ....
Miss pij pij ... na zdrowie ....
Blair odpoczywaj ....
Aschle milo cie widziec ....
Lux a jak testy ovu ?
Jugoslawa hey hey ....
Jugosława
lux: ufff znaczy wypoczął, zje, pójdzie do pracy, a jutro go znowu weźmiesz w obroty 

anula: mnie ostatnio wzięło na podjadanie żurawiny Jakoś mi wchodzi lekko. Słonecznik też uwielbiam, ale skończył mi się, bo robiłam ostatnio z nim sałatkę
 Jakoś mi wchodzi lekko. Słonecznik też uwielbiam, ale skończył mi się, bo robiłam ostatnio z nim sałatkę  

Ja jakoś nie czuję, żebym się czuła inaczej niż poprzednio, więc pewnie znowu mi pęcherzyk nie pękł i będzie przetrwały...Tak coś czuję dzisiaj. Byle do czwartku. Jak się okaże, że mam rację to weekend będzie z winem Zresetuje się przed kolejnym cyklem starań...a akurat jadę w odwiedziny do kuzynki to będzie okazja
 Zresetuje się przed kolejnym cyklem starań...a akurat jadę w odwiedziny do kuzynki to będzie okazja 

anula: mnie ostatnio wzięło na podjadanie żurawiny
Ja jakoś nie czuję, żebym się czuła inaczej niż poprzednio, więc pewnie znowu mi pęcherzyk nie pękł i będzie przetrwały...Tak coś czuję dzisiaj. Byle do czwartku. Jak się okaże, że mam rację to weekend będzie z winem
Witam wieczorowo zaraz ide spac
Jazza i Jugoslawa na allegro wyczailam te buty po 150zl i sie zastanawiam gdzie jest haczyk?
Blair to troche strachu sie najadlas:/ ale super ze wszystko ok!!!!
Aschlee kochana tule:- -
- **
**
Miss znajdziesz nowy;-) ja juz widzialam dla mnie woz;-) tylko czy kiedys bede mogla sobie kupic??!!
Niewiem , przyszedl moment w ktorym sie ponownie zastanawiam czy jest sens...nieudaje sie...kolejne miesiace mijaja, a tu pustka...
niejestem zalamana jak sie nieudaje, ale dochodze do pewnych wnioskow...
Corka znow sie wypytuje kiedy bede czuc dzidzie??!! Odpowiadam jej ze niewiem...dlaczego to niejest prostsze?
Buziaki kochane:***

Jazza i Jugoslawa na allegro wyczailam te buty po 150zl i sie zastanawiam gdzie jest haczyk?
Blair to troche strachu sie najadlas:/ ale super ze wszystko ok!!!!
Aschlee kochana tule:-
Miss znajdziesz nowy;-) ja juz widzialam dla mnie woz;-) tylko czy kiedys bede mogla sobie kupic??!!
Niewiem , przyszedl moment w ktorym sie ponownie zastanawiam czy jest sens...nieudaje sie...kolejne miesiace mijaja, a tu pustka...
niejestem zalamana jak sie nieudaje, ale dochodze do pewnych wnioskow...
Corka znow sie wypytuje kiedy bede czuc dzidzie??!! Odpowiadam jej ze niewiem...dlaczego to niejest prostsze?
Buziaki kochane:***
reklama

Jugosława
julia: ja też mam dzisiaj dzień wysnuwania wniosków :| Dużo ostatnio widuję dziewczyn z noworodkami i jakoś tak mnie dzisiaj mocniej przycisnęło...W zasadzie nie ma chyba na to złotego środa, musi przejść...a jutro znowu będzie dobry dzień. Tulam, trzymaj się kochana.
EDIT: po czekoladzie 85% kakao świat wydaje się być bardziej kolorowy 

Spokojnej nocy dziewczyny

EDIT: po czekoladzie 85% kakao świat wydaje się być bardziej kolorowy
Spokojnej nocy dziewczyny

Ostatnia edycja: