reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss: u mnie wypogodziło się dopiero późnym popołudniem :| Hahah uśmiałam się z tego tekstu o tym, że woda ci zbrzydnie :p Hihi

lux: tak tak samiec śpi, bo go wymęczyłaś :p A że idzie na nockę to tam wiesz, zbieg okoliczności taki sprzyjający :p Też jestem ciekawa jak pęcherzyki...

jazza: mam nadzieję, że nie spotkałaś jednak latającego spodeczka wychodząc z biura? :D

Witam u mnie nic dobrego sie nie dzieje wiec malo pisze.

Bezdzietna gratuluje kochana z calego serca

Pozdrawiam Was wszystkie

Padam na twarz .... dziubam słonecznik i nic mi się nie chce ....

Nie wiem ...póki co testowanie nie planowane ....

Miss pij pij ... na zdrowie ....

Blair odpoczywaj ....

Aschle milo cie widziec ....

Lux a jak testy ovu ?

Jugoslawa hey hey ....

lux: ufff znaczy wypoczął, zje, pójdzie do pracy, a jutro go znowu weźmiesz w obroty :D:D:D

anula: mnie ostatnio wzięło na podjadanie żurawiny :) Jakoś mi wchodzi lekko. Słonecznik też uwielbiam, ale skończył mi się, bo robiłam ostatnio z nim sałatkę :)

Ja jakoś nie czuję, żebym się czuła inaczej niż poprzednio, więc pewnie znowu mi pęcherzyk nie pękł i będzie przetrwały...Tak coś czuję dzisiaj. Byle do czwartku. Jak się okaże, że mam rację to weekend będzie z winem :p Zresetuje się przed kolejnym cyklem starań...a akurat jadę w odwiedziny do kuzynki to będzie okazja ;)

Witam wieczorowo zaraz ide spac

Jazza i Jugoslawa na allegro wyczailam te buty po 150zl i sie zastanawiam gdzie jest haczyk?

Blair to troche strachu sie najadlas:/ ale super ze wszystko ok!!!!

Aschlee kochana tule:-:)-:)**

Miss znajdziesz nowy;-) ja juz widzialam dla mnie woz;-) tylko czy kiedys bede mogla sobie kupic??!!

Niewiem , przyszedl moment w ktorym sie ponownie zastanawiam czy jest sens...nieudaje sie...kolejne miesiace mijaja, a tu pustka...
niejestem zalamana jak sie nieudaje, ale dochodze do pewnych wnioskow...
Corka znow sie wypytuje kiedy bede czuc dzidzie??!! Odpowiadam jej ze niewiem...dlaczego to niejest prostsze?

Buziaki kochane:***

reklama
julia: ja też mam dzisiaj dzień wysnuwania wniosków :| Dużo ostatnio widuję dziewczyn z noworodkami i jakoś tak mnie dzisiaj mocniej przycisnęło...W zasadzie nie ma chyba na to złotego środa, musi przejść...a jutro znowu będzie dobry dzień. Tulam, trzymaj się kochana.

EDIT: po czekoladzie 85% kakao świat wydaje się być bardziej kolorowy ;)

Spokojnej nocy dziewczyny :D

Ostatnia edycja:
Do góry