missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Anula
No ciekawe co to za objawy ;-)
Julcia
Co do firmy obojetne ale z doswiadczenia napewno nie quinni. Najlepiej taki z fajna konstrukcja 4 kola pompowane w tym przednie obrotowe z mozliwoscia blokady. Duzy kosz na zakupy, lamana nie wysuwana raczka, duza gondola 85/35 cm :-) wiec jest duzy wybor. A i najlepiej zadbana uzywke bo szkoda mi kasy na pol roku;-) a mam quiniego jako spacerowke choc najchetniej to bym go wywalila bo ten je...nyplecaczek jest do bani i sie go kopie jak idzie i raczka wysuwana oczywiscie sie zepsula. A lozyska po niecalym roku tak klekocza ze kosmos. Jedyne co w quinnim jest fajne to kubelkowe siedzisko dla mlodszego i fajne dla starszego. Tyle kasy dalam i w zyciu bym juz nie kupila. Stokke tez mialam przyjemnosc prowadzic. Dramat zero stabilnosci... chyba by trzeba bylo jezdzic na gladziutkim caly czas a wiadomo jakie sa nasze chodniki. Choc wyglad jest dosc kosmiczny i ciekawy ale ta raczka... quinni ma malenka gondole wiec nawet nie dokupuje do swojego. Cos wyszperam duzego. Dla jaska gondole mialam maqued czy jakos tak. I byla rewelacyjna! Ale nie widze tych wozkow na all. Ale wywod walnelam a tobie jakie sie podobaja??:-) hehe to ze slodkim widze mamy tak samo
 a tobie jakie sie podobaja??:-) hehe to ze slodkim widze mamy tak samo 
Jazza
Nawet nic nie mow o czasie ;-) niedawno sie modlilam by listopad przezyc pozniej by do konca roku potem by do 25 tc chociaz a teraz w pt juz 29 tc zaczne w szoku jestem. I szkoda ze wiecej nie zarabiam bo bym na allegro chociaz szalala
 w szoku jestem. I szkoda ze wiecej nie zarabiam bo bym na allegro chociaz szalala  u mnie pogoda jak u ciebie. Makabra... a cos mowia ze ten most w wawie to beda cho cho i ciut ciut robic :-\
 u mnie pogoda jak u ciebie. Makabra... a cos mowia ze ten most w wawie to beda cho cho i ciut ciut robic :-\

No ciekawe co to za objawy ;-)
Julcia
Co do firmy obojetne ale z doswiadczenia napewno nie quinni. Najlepiej taki z fajna konstrukcja 4 kola pompowane w tym przednie obrotowe z mozliwoscia blokady. Duzy kosz na zakupy, lamana nie wysuwana raczka, duza gondola 85/35 cm :-) wiec jest duzy wybor. A i najlepiej zadbana uzywke bo szkoda mi kasy na pol roku;-) a mam quiniego jako spacerowke choc najchetniej to bym go wywalila bo ten je...nyplecaczek jest do bani i sie go kopie jak idzie i raczka wysuwana oczywiscie sie zepsula. A lozyska po niecalym roku tak klekocza ze kosmos. Jedyne co w quinnim jest fajne to kubelkowe siedzisko dla mlodszego i fajne dla starszego. Tyle kasy dalam i w zyciu bym juz nie kupila. Stokke tez mialam przyjemnosc prowadzic. Dramat zero stabilnosci... chyba by trzeba bylo jezdzic na gladziutkim caly czas a wiadomo jakie sa nasze chodniki. Choc wyglad jest dosc kosmiczny i ciekawy ale ta raczka... quinni ma malenka gondole wiec nawet nie dokupuje do swojego. Cos wyszperam duzego. Dla jaska gondole mialam maqued czy jakos tak. I byla rewelacyjna! Ale nie widze tych wozkow na all. Ale wywod walnelam
Jazza
Nawet nic nie mow o czasie ;-) niedawno sie modlilam by listopad przezyc pozniej by do konca roku potem by do 25 tc chociaz a teraz w pt juz 29 tc zaczne

, juz nie wspomne, ze tylko jedna linia metra, a druga sobie na wakacje poszla
, juz nie wspomne, ze tylko jedna linia metra, a druga sobie na wakacje poszla  , wszyscy akurat przerzucili sie na ta trase, ktora ja jezdze, ale ja tam rano chromole i ide w kimono
, wszyscy akurat przerzucili sie na ta trase, ktora ja jezdze, ale ja tam rano chromole i ide w kimono , a powrot juz zwinnie idzie, ale korki wszedzie mega
, a powrot juz zwinnie idzie, ale korki wszedzie mega . Zagranica jak mieszkalam to tam owszem korki, remonty owszem, ale linii metra wiele i wszedzie mozna bylo dojechac bez przeszkod w krotkim czasie, nie wiem czy dozyje czasow jak w PL tak bedzie;-). A na wozkach sie nie znam, ogladam, podziwiam, ael obiecalam sobie, ze dopiero jak beda dwie kreski zaczna interesowac sie bardziej, ale stokke mi sie podoba, bardzo designerski, ale cena tez designerska
. Zagranica jak mieszkalam to tam owszem korki, remonty owszem, ale linii metra wiele i wszedzie mozna bylo dojechac bez przeszkod w krotkim czasie, nie wiem czy dozyje czasow jak w PL tak bedzie;-). A na wozkach sie nie znam, ogladam, podziwiam, ael obiecalam sobie, ze dopiero jak beda dwie kreski zaczna interesowac sie bardziej, ale stokke mi sie podoba, bardzo designerski, ale cena tez designerska