reklama

jazza
Fanka BB :)
Witajcie kochane :-)
Anula ja tez czasem mam takie dziwne sny, a niektore wydaja sie takie realistyczne czasami, ze masakra, nie daj sie w pracy;-)
Lux dzialajcie kochana dzialajcie
U nas zimno, ale na szczescie dzis nie pada, jeszcze ;-)
Milego dnia :-)

Anula ja tez czasem mam takie dziwne sny, a niektore wydaja sie takie realistyczne czasami, ze masakra, nie daj sie w pracy;-)
Lux dzialajcie kochana dzialajcie

U nas zimno, ale na szczescie dzis nie pada, jeszcze ;-)
Milego dnia :-)
Jugosława
Hej dziewczyny, 
jazza: teraz z nutellą jest taka akcja, że można dostać naklejki na słoiki z własnym imieniem. I ja poszłam na całość i zamówiłam 2 takie etykiety, jedną dla mnie a drugą dla TŻ. I teraz mam nadzieję, że mój słoik będzie bezpieczny Ja też się ostatnio rozgrzewam prysznicami, ale tak jak mówisz - to chwilowe rozgrzanie :/ Wiosno przyjdź!
 Ja też się ostatnio rozgrzewam prysznicami, ale tak jak mówisz - to chwilowe rozgrzanie :/ Wiosno przyjdź!  Mnie kusi zrobienie takiego zapiekanego w blaszce mielonego z jakimiś warzywami np. brokułami czy pieczarkami. Takie cos jakby pasztet z mięsa mielonego. Fajna sprawa, bo można i na kanapkę sobie ukroić i do obiadu.
 Mnie kusi zrobienie takiego zapiekanego w blaszce mielonego z jakimiś warzywami np. brokułami czy pieczarkami. Takie cos jakby pasztet z mięsa mielonego. Fajna sprawa, bo można i na kanapkę sobie ukroić i do obiadu. 
lux: a to miło, że podwyżki nie chciała Czyli przyjemna atmosfera
 Czyli przyjemna atmosfera  Znaczy dobrze się z bzykankiem wstrzeliliście
 Znaczy dobrze się z bzykankiem wstrzeliliście  &&&&&&&&&& i zdrowia dla chłopa
 &&&&&&&&&& i zdrowia dla chłopa 
anula: biedna, znowu się nie wyspałaś. Dzisiaj już czwartek, więc do weekendu tuż tuż. W tym wszystkim to właśnie ciężko się nie nakręcać...trzymam cichutko kciuki kochana
julia: jak tam czwarteczek?
Ja już po lekarzu i porannych badaniach na prolaktynę i progesteron.
Mój prawy jajnik postanowił mnie zaskoczyć i się okazało, że pęcherzyk pękł. Normalnie nie mogę w to uwierzyć :| Potwierdza się zasada, że do 3 razy sztuka....bo to był właśnie ten 3 raz....
No nic, po wynikach progesteronu będzie wiadomo czy była owulacja czy nie, bo przecież pęcherzyk mógł być pusty w środku...czy to się kiedyś skończy? Zawsze coś normalnie, zawsze...No ale jestem pozytywnie zaskoczona.
Czekam na wyniki progesteronu

jazza: teraz z nutellą jest taka akcja, że można dostać naklejki na słoiki z własnym imieniem. I ja poszłam na całość i zamówiłam 2 takie etykiety, jedną dla mnie a drugą dla TŻ. I teraz mam nadzieję, że mój słoik będzie bezpieczny
lux: a to miło, że podwyżki nie chciała
anula: biedna, znowu się nie wyspałaś. Dzisiaj już czwartek, więc do weekendu tuż tuż. W tym wszystkim to właśnie ciężko się nie nakręcać...trzymam cichutko kciuki kochana
julia: jak tam czwarteczek?
Ja już po lekarzu i porannych badaniach na prolaktynę i progesteron.
Mój prawy jajnik postanowił mnie zaskoczyć i się okazało, że pęcherzyk pękł. Normalnie nie mogę w to uwierzyć :| Potwierdza się zasada, że do 3 razy sztuka....bo to był właśnie ten 3 raz....
No nic, po wynikach progesteronu będzie wiadomo czy była owulacja czy nie, bo przecież pęcherzyk mógł być pusty w środku...czy to się kiedyś skończy? Zawsze coś normalnie, zawsze...No ale jestem pozytywnie zaskoczona.
Czekam na wyniki progesteronu
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Helo
Ja po kawce i ciachu bo ciotka kawalek podrzucila dla bidulek schorowanych
Julcia
Mam wozio! wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic
 wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic  ale juz jest. Dalam zaliczke i odbiore go po 17 tej ze starym bo mi sie nie chcialo do bankomatu jechac i wracac. Ty cos pisalas o atlancie? Ale nie wiem czy to ten sam;-) quinni na zakupy w g. Handlowych super bo plynnie jezdzi i zwrotny bardzo jest :-)
 ale juz jest. Dalam zaliczke i odbiore go po 17 tej ze starym bo mi sie nie chcialo do bankomatu jechac i wracac. Ty cos pisalas o atlancie? Ale nie wiem czy to ten sam;-) quinni na zakupy w g. Handlowych super bo plynnie jezdzi i zwrotny bardzo jest :-)
Jazza
No to kosmos z tym mostem.no korki to na bank wielkie. Zagranicy do pl nie ma co porownywac to fakt.;-) no cena bardzo oryginalna za stokke ale jak juz to 4 kolowy polecam niz ten trzy:-) ja tez mam dosc zimy bbbrrr tez bardzo czesto nie moge sie zagrzac. Albo raz sie porozbieram a za chwile ubieram po same uszy;-)
Anula
To ty sny mialas takie jak ja noc wczesniej ;-) zle mi sie spalo na szczescie dzis juz lepiej. Oby twoje podwozie dawalo znaki i krzyczalo hello mama jestes w ciazy!

Lux
Zdrowia dla starego. I cierpliwosci fla ciebir bo pewnie standard chory chlop-gorzej niz dziecko ;-) chyba ze twoj to wyjatek :-)
Jugoslawa
Uprzedzilas mnie z postem wow! Noo to jajniczek cacy
 wow! Noo to jajniczek cacy  teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)
 teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)
Sie nalazilam. Z mlodym na kontroli bylam i wszystko ok do niedzieli mam antybiotyk dawacc. Juz ewidentnie sie lepiej czuje bo taki czort w niego wstepuje ze masakra ehh. A tu jeszcze z tydzien go w domu musze zostawic :O chyba oszaleje!
Milego dzionka:-)

Ja po kawce i ciachu bo ciotka kawalek podrzucila dla bidulek schorowanych
Julcia
Mam wozio!
 wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic
 wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic Jazza
No to kosmos z tym mostem.no korki to na bank wielkie. Zagranicy do pl nie ma co porownywac to fakt.;-) no cena bardzo oryginalna za stokke ale jak juz to 4 kolowy polecam niz ten trzy:-) ja tez mam dosc zimy bbbrrr tez bardzo czesto nie moge sie zagrzac. Albo raz sie porozbieram a za chwile ubieram po same uszy;-)
Anula
To ty sny mialas takie jak ja noc wczesniej ;-) zle mi sie spalo na szczescie dzis juz lepiej. Oby twoje podwozie dawalo znaki i krzyczalo hello mama jestes w ciazy!

Lux
Zdrowia dla starego. I cierpliwosci fla ciebir bo pewnie standard chory chlop-gorzej niz dziecko ;-) chyba ze twoj to wyjatek :-)
Jugoslawa
Uprzedzilas mnie z postem
 wow! Noo to jajniczek cacy
 wow! Noo to jajniczek cacy  teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)
 teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)Sie nalazilam. Z mlodym na kontroli bylam i wszystko ok do niedzieli mam antybiotyk dawacc. Juz ewidentnie sie lepiej czuje bo taki czort w niego wstepuje ze masakra ehh. A tu jeszcze z tydzien go w domu musze zostawic :O chyba oszaleje!
Milego dzionka:-)

Ostatnia edycja: 

reklama

Jugosława
missiiss: ale nabrałam ochoty na jakieś ciacho jak przeczytałam, że zjadłaś  Fajnie, że wózek już załatwiony
 Fajnie, że wózek już załatwiony  Zawsze to mniej do zrobienia na później
 Zawsze to mniej do zrobienia na później  Dobrze, że z młodym lepiej. Jakoś musisz dać radę wytrzymać zanim mu się zwolnienie nie skończy
 Dobrze, że z młodym lepiej. Jakoś musisz dać radę wytrzymać zanim mu się zwolnienie nie skończy  Przynajmniej się nie nudzisz
 Przynajmniej się nie nudzisz  Trzeba szukać tych pozytywnych aspektów sytuacji
 Trzeba szukać tych pozytywnych aspektów sytuacji  A co z kuchnią ? Chłop przystanie na twoje paski?
 A co z kuchnią ? Chłop przystanie na twoje paski?
Tak sobie myślę, że skoro jestem w szoku, że pęcherzyk pękł to w jakim szoku jest człowiek jak po tylu cyklach starań wreszcie mu się udaje? Wow! To chyba nie jest do ogarnięcia 

W każdym razie nawet jak progesteron wyjdzie teraz mały, to z większą nadzieją wejdę w kolejny cykl, bo zaczyna się układać w tych moich jajnikach...

Tak sobie myślę, że skoro jestem w szoku, że pęcherzyk pękł to w jakim szoku jest człowiek jak po tylu cyklach starań wreszcie mu się udaje? Wow! To chyba nie jest do ogarnięcia
W każdym razie nawet jak progesteron wyjdzie teraz mały, to z większą nadzieją wejdę w kolejny cykl, bo zaczyna się układać w tych moich jajnikach...