reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux zdrowka dla Twojego :tak:

Jugoslawa tez slyszalam o tej akcji nutelli, nie wysylalam, ale moze wysle do nich i zamowie dwie;-). Wymyslilam, ze w weekend bede robic mielone, ale znalazlam troche inny przepis, gdzie w srodku daje sie ogorka konserwowego, papryke, boczek i drobiowa kielbase, wszystko pokrojne i stwierdzilam, ze sprobuje z takimi mielonymi ;-). Ale sie ciesze z Twoich dibrych wiesci kochana, tyle kciukow i tak mocno trzymane, ze sie przestraszyl i pekl:-), teraz kciuki za badania i za piekne dwie kreseczki :-)

Missiiss zdrowka dla synka, jak jest w domu chory to na pewno szaleje i daje Ci sie we znaki;-).

reklama
Jugoslawa
Nie chlop marudzi jak zwykle ale sie zabiore za naklejanie tasmy jak beda szykowac do malowania i niech mnie pocaluje :p ojj nuda to mi nie grozi ale chcialabym poszydelkowac cosik :p niz co sie poloze to : mamo, mamo, mamusiuuu.... i tak w kolko :p wszystko jest do osiagniecia kochana !:-) masz jajniki masz macice bedzie gitarra :-) wiosna idzie nalot bocianow niedlugo bedzie czuje to po kosciach :-D:p

Tak bardzo lubicie nutelle ?;-) u mnie sloik ostatnio w pol roku zjedlismy ;-)

jazza: ooo to może być smaczne z tym faszerowanym kotletem mielonym ;) Hihi może i faktycznie się przestraszył, że jak znowu nie pęknie to będzie z nim kiepsko :D

missiiss: z nimi to tak czasem trzeba, postawić przed faktem dokonanym :D Co do nutelli to ja mogę jej nie jeść i przez rok, ale czasem mnie najdzie konkretnie na ten smak...teraz tak właśnie było i się okazało, że ten wielki słoik to mój TŻ sam wsunął :| Jakoś na raty chyba...on to ma taką przemianę materii, że słodycze mu nie szkodzą na nic oprócz zębów :)

Jugoslawa
No ja tez tak mam ze moge czegos dlugo nie jest a pozniej tydzien to jesc i tylko to ;-) facetom to mozna pozazdroscic przemiany materii braku cellulitu na udach i fajnych jedrnych posladkow :-D;-)

Jugoslawa to super wiesci;-) teraz &&&& za progesteron;-)

Wreszcie do domku;-) a taka glodna jestem ze hej!

Miss no to super wrzuc link wozka;-)
Ja uwielbiam zakupy i centra handlowe wiec w sam raz bedzie hehe, ale mam marzenia...

Ja uwielbiam slodkie ale za nuttela nieprzepadam;-)

Jazza wspolczuje tych korkow w Wawie:/ jeny jak ja mam dobrze ze praca niejest w miesjcie ulokowana

Lux
Ja to od tego picia przymusowego na papier toaletowy nie wyrobie :p

Julcia przywioze do domu wueczotrkiem wozek strzele fote to wam wkleje bo to od babki co jej chlop przywozi rzeczy z anglii a ona sprzedaje.:-) z mojego miasta babka. Ile dni wolnego masz?:-)

reklama
Do góry