reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Miss zapalenie to raczej nie bo nigdy nie miewalam problemow z pecherzem a poza tym by bolal albo co a tu nic .... w nocy nawet wstawalam ..... no zobaczymy .... dzisiaj mam 22dc dopiero ... nic nie testuje co ty .... za wcześnie .... tak tylko o takie objawy po ovu pytalam bo z tego co pamiętam to uwaZnie obserwowalas ;-)

reklama
Anula
Ja jak mialam xapalenie pecherza to mnie nie bolal tylko chodzilam czesto sikac wlasnie. Aaaa to ty juz 22 dc :-D a ja cos pochrzanilam zs nie dawno pisalas ze 7 dc :p e no to fasol jak nic ;-)

Lux
Jutro wkleje bo stary moj dziad jeden nie chce z auta mi wyciagnac. Powiedzial ze jutro wyciagnie :-( dziad jeden ;-)

Lux ja to dopiero miałam sajgon jak pies na pole uciekl i czarny wrocil .. odkurzylam ale podlogi to mi się myc nie chce ....

Miss noo cos pisalam ze 7dpo hehe a nie cyklu ....
No pozyjemy zobaczymy ... ale cos mi podpowiada ze to nie zarty .... teraz czuje się jakbym miala podwyzszona temperature ....
I co ważne .... obiecalam sobie ze nie będę testowalA przed terminem @ ... dopiero jak się spozni dziadostwo .....

Juz bym spac posZla ale jeszcze musze zapodac parę rzeczy ..

Miss kochana a wiesz jaki ja mialam do corki wozek?;-) blekitno szary;-) ale kupowalam jak plci nieznalam;-)

W poniedzialek mam urodzinki a kumpele mialy jutro wpasc...ale kurde dzieciaczki im sie rozlozyly wiec stoi pod znakiem zapytania:/
Tort wygladowo niebedzie szalu;-) bo niezalezalo mi na wygladzie ale srodek jest najwazniejszy;-)

Zuzka trzymam kciuki za ciebie:*

Jazza maja szczescie ze jestes tam z nimi;-) i ogarniesz te sprawe;-)

Anula kurde kochana &&&&&

Prawie nic w domu niezeobilam:/ zmeczona :/

reklama
Lux
No niedobry samiec jeszcze mnie dodatkowo wkurzyl i fochem rzucilam i wyszlam z pokoju. Niech sobie usypia Jaska sam. Niech spada na drzewo.

Anulcia
A no widzisz jaka sierota ze mnie ;-):p a lutke masz w razie co ? Czy gin stwierdzil ze nie potrzebujesz?

Julcia
Haha no to podobne gusta mamy ;-) ja nie patrzylam ze musi byc dziewczecy choc fioletowe mi sie podobaja i fajny jeden byl ale 200 zl wiecej wiiec wole to wydac na co innego. A ten mi bardzo odpowiada :-)fajnie sie prowadzi:-)
Mam nadzieje ze imprezka sie uda mimo wszystko :-) wlasnie tak zerkam na faceboka czy juz nie pisze ze to dzis :p a torcik jaki smak? Kurka mi sie zebralo i kawowo smietanowy bym zjadla :O:O ooo ile bym dala za kawalatek :p taa nie liczy sie wyglad licxy sie puchatosc ;-) odpocznij bo do swietowania sily trzeba ;-)

Do góry