reklama
Miss kochana w poniedzialek mam urodzinki;-)
Oj ten twoj mezul...powinien ladnie leciec ;-)
Anula wiesz co z tym plamieniem to przesadzilam...czuje mokro tam i czy podcieraniu ciemny bardzo sluz...brazowy...dziwny po prostu:/
A @ dzwina byla tym plamieniem, cisza pol dnia i ruszyla, byls w sumie gdzies z niecale dwa dni...krotkie zawsze mialam...
Niewiem sama co o tym myslec, wczorsj bylo z m przytulanko...ale to i tak niemialam takiego w cyklu...
Oj ten twoj mezul...powinien ladnie leciec ;-)
Anula wiesz co z tym plamieniem to przesadzilam...czuje mokro tam i czy podcieraniu ciemny bardzo sluz...brazowy...dziwny po prostu:/
A @ dzwina byla tym plamieniem, cisza pol dnia i ruszyla, byls w sumie gdzies z niecale dwa dni...krotkie zawsze mialam...
Niewiem sama co o tym myslec, wczorsj bylo z m przytulanko...ale to i tak niemialam takiego w cyklu...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julcia
Szyjki nigdy nie umialam badac bo jej zwyczajnir nie siegalam... moja pindzia chyba gleboka jak studnia buhahaha
mi jak sie okres konczyl to plamirniem brazowym a tak jak czysto mialas i nagle brudzenie to nie mam pojecia
ja zawsze mam 5-6 dni @ liczac krew z brudzeniem do czystosci wiec hmm ciezko powiedziec. Kiedys mialam niedomoge lutealna i zaraz po owu plamienia to tylko tak mialam a tak to nie pomoge :-\ wybacz. No a moze tak jak anula podpowiada moze testa zapodaj bo wieszroznie bywa:-)
Szyjki nigdy nie umialam badac bo jej zwyczajnir nie siegalam... moja pindzia chyba gleboka jak studnia buhahaha

Zobacze jak jutro...
No mialam czysciutko do dzis...
No mam nadzieje ze to nic zlego..
No wie poszlam sie przebadac;-) szyjka zamknieta...ale niewiem jak to sie ma do dnia cyklu;-)
Wzielam patyczek do uszu i tam wsadzilam , czekolada...ostatnie krwawienie bylo w poniedzialek...
No mialam czysciutko do dzis...
No mam nadzieje ze to nic zlego..
No wie poszlam sie przebadac;-) szyjka zamknieta...ale niewiem jak to sie ma do dnia cyklu;-)
Wzielam patyczek do uszu i tam wsadzilam , czekolada...ostatnie krwawienie bylo w poniedzialek...
Ostatnia edycja:
jazza
Fanka BB :)
Missiiss a jak tam zachcianki Twoje? Kochana wiem, ze ciezko kiedy jest się uzależnionym od innych, ale jeszcze troszke;-)
Anula zaciskam kciuki kochana;-)
Julia ja tez padnieta jak nie wiem. Będę życzyć udanej imprezki urodzinowej kochana, ja się na swoich tak wybawilam w tym roku, ze odespac nie mogłam haha, ale było warto. A z tym plamieniem to rzeczywiście zagadka, ja się nie znam na tym, ale może cos..;-)
Ale mialam dzien w pracy intensywny, ze nie wiem jak sie nazywam
;-)
Uciekam spac
Dobranoc:-)
Anula zaciskam kciuki kochana;-)
Julia ja tez padnieta jak nie wiem. Będę życzyć udanej imprezki urodzinowej kochana, ja się na swoich tak wybawilam w tym roku, ze odespac nie mogłam haha, ale było warto. A z tym plamieniem to rzeczywiście zagadka, ja się nie znam na tym, ale może cos..;-)
Ale mialam dzien w pracy intensywny, ze nie wiem jak sie nazywam
;-)Uciekam spac
Dobranoc:-)
reklama