reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss kochana powiedz mi co moze oznaczac w 5 dc brazowe plamienie...jest przy podcieraniu...czasami troche geste...nigdy tak niemialam:/ dzis to zauwazylam...jaka powinna byc szyjka na poczatku cyklu?

Miss kochana w poniedzialek mam urodzinki;-)
Oj ten twoj mezul...powinien ladnie leciec ;-)

Anula wiesz co z tym plamieniem to przesadzilam...czuje mokro tam i czy podcieraniu ciemny bardzo sluz...brazowy...dziwny po prostu:/
A @ dzwina byla tym plamieniem, cisza pol dnia i ruszyla, byls w sumie gdzies z niecale dwa dni...krotkie zawsze mialam...
Niewiem sama co o tym myslec, wczorsj bylo z m przytulanko...ale to i tak niemialam takiego w cyklu...

Julcia
Szyjki nigdy nie umialam badac bo jej zwyczajnir nie siegalam... moja pindzia chyba gleboka jak studnia buhahaha :-D:p mi jak sie okres konczyl to plamirniem brazowym a tak jak czysto mialas i nagle brudzenie to nie mam pojeciao_O ja zawsze mam 5-6 dni @ liczac krew z brudzeniem do czystosci wiec hmm ciezko powiedziec. Kiedys mialam niedomoge lutealna i zaraz po owu plamienia to tylko tak mialam a tak to nie pomoge :-\ wybacz. No a moze tak jak anula podpowiada moze testa zapodaj bo wieszroznie bywa:-)

Zobacze jak jutro...
No mialam czysciutko do dzis...
No mam nadzieje ze to nic zlego..

No wie poszlam sie przebadac;-) szyjka zamknieta...ale niewiem jak to sie ma do dnia cyklu;-)
Wzielam patyczek do uszu i tam wsadzilam , czekolada...ostatnie krwawienie bylo w poniedzialek...

Ostatnia edycja:
Missiiss a jak tam zachcianki Twoje? Kochana wiem, ze ciezko kiedy jest się uzależnionym od innych, ale jeszcze troszke;-)

Anula zaciskam kciuki kochana;-)

Julia ja tez padnieta jak nie wiem. Będę życzyć udanej imprezki urodzinowej kochana, ja się na swoich tak wybawilam w tym roku, ze odespac nie mogłam haha, ale było warto. A z tym plamieniem to rzeczywiście zagadka, ja się nie znam na tym, ale może cos..;-)

Ale mialam dzien w pracy intensywny, ze nie wiem jak sie nazywam:eek:;-)

Uciekam spac

Dobranoc:-)

Dzień dobry ....piątek !

Jula jak dzisiaj ? Moze kup test co ? Moze mialas dziwna @ bo cos się tam teges .....

Hej Anulka;-)
Dzis zaspalas?:-D tak piatek super,w koncu wolne!!!

Nie sadze ale moze kupie zeby sie upewnic;-)

Milego dnia,troche mam dzis zalatany dzien postsram sie odezwac;-)

reklama
Hej baby :) jestem nie do życia. Bardzo źle spalam, miałam głupie sny. Na dodatek miałam wieczorem takie bóle głowy, że nawet leki nie działały i jedynie sen mi pomógł.

Do góry