reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Noooo. .. kurcze Was to na chwilę samych zostawić nie można bo potem człowiek pół wieczoru siedzi i czyta a jak już zacznie odpisywać to w połowie zapomni co chcisl;)

No więc tak:
Witam nowe staraczki! ! Super że jest nas tak dużo; )

Lux następnym razem to się tego gościa zapytaj czy ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o robienie dzieci z księdzem że się tak tym chwali. A do szwagierki dzwon codziennie i opowiadaj ze szczegółami jak cię twój mąż (przepraszam nie pamiętam czy mąż czy tż) uwielbia adoruje, zaprasza na romantyczne kolacje i gwarantuje zawsze po wieczornym i romantycznym masażu seks z fajerwerkami. A!! I najważniejsze nie zapomnij co chwile pytac: ty też tak masz? twój też tak robi? Tylko nigdy nie czekaj na odp i nie daj jej dojść do głosu. Zobaczysz, przejdzie im zainteresowanie jak ręką odjal; )

Noelka, LadyAgnes uszy do góry! Jeszcze nic nie wiadomo; ) dopóki na maksa was nie zaleje niema co szaleć; )

Aschlee ja trzymam w szafie takie specjalne wino żeby wypić za pierwszą ciążę i już tak się ono do mnie uśmiecha że czasem to się zloszcze na te kilka dni płodnych w cyklu że ich więcej niema.

Kamilove ja mam brać Luteine od 14 dnia cyklu. A ty czemu ja bierzesz i to tak krótko? Nie martw się Luteine przypisują dla kobiet na podtrzymanie wczesnej ciąży. Ma ułatwić zagnieżdżane i utrzymać zarodek. Tak że tylko pomoże w razie czego; )

Dziewczyny wu tak piszę ci w kółko o tym jedzeniu a ja ciągle na diecie i nie wiadomo jak długo jeszcze... normalnie jak już się skończy to Objem jak nigdy. Normalnie wolne sobie wezmę i będę buszowac po różnych restauracjach; )

Skaba1 bylam na mini stoku :) niedaleko mojej miejscowosci jest mini wyciag. Warunki ok lekki mroz, sloneczko, sztuczne dosniezenie wiec jak na moja amatorska jazde jest wystarczajaco dobrze zeby sie podszkolic

Enej witaj! Jak dobrze, że jesteś, wiedziałam że jak coś napiszesz to od razu się uśmiechnę mimo kiepskiego humoru :-)

Ewela a ja zrobiłam jak radziłaś i zamówiłam sobie te testy ovu. Zobaczymy w styczniu jak się pokryją z temperaturą

Dzięki mimo wszystko, ale chyba muszę już odpuścić en cykl. @ pewnie nie przychodzi bo ja się cały czas spinam :-(
Ale trzymam &&& za ciebie bo ty chyba teraz masz TE dni?

Tak ja teraz mam dni działań :D i działamy, oj działamy :)
Oby z pozytywnym skutkiem.

I nie smutaj się. @ nie ma nadzieja jest :-*

Enej, ja przeważnie brałam od 15/16dc - przez 10dni. Ale jako, że luteina zbyt wcześnie brana może nie dopuścić do owulacji (a obecnie jeszcze monitoringu nie robiliśmy by zobaczyć jak to wygląda przy moich cyklach naturalnych) to na wszelki wypadek kazał od 20dc zacząć przez 5dni ( w ciążę z córką zaszłam ok 21-22dc). I niby najlepiej jest robić test w dniu odstawienia bo jak jestem w ciąży to nie powinnam tego zrobić. Ale w 25dc to mi g..owno wyjdzie. Więc dlatego się stresuje :o

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry