• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edzia-moja szwagierka szanowa Edytka to ma już córkę i jej facet nie jest jej ojcem. Ona by chciała drugie a on nie. Ale ona nie chce dziecka, ona chce bobaska a jak się znudzi to mamusia wychowa a Edytka przed tv i w dupie będzie mieć tak jak Julie.

Edzia-moja szwagierka szanowa Edytka to ma już córkę i jej facet nie jest jej ojcem. Ona by chciała drugie a on nie. Ale ona nie chce dziecka, ona chce bobaska a jak się znudzi to mamusia wychowa a Edytka przed tv i w dupie będzie mieć tak jak Julie.

kurcze no to fajna mamusia z niej jest ,ale co poradzic jesli jej matka godzi sie wychowywac jej dziecko dlatego wie ze bedzie miala pomoc i chce bobaska ...ja moja trojeczke wychowywalam sama od A do Z nikt mi nie pomagal czy dzieci chorowaly czy trzeba bylo isc na zakupy itp musialam je zabierac ze soba bo nikt mi z nimi nie posiedzial ale dzieki temu wiem ze i z 4 sobie poradze tym bardziej teraz jak starszaki sa w takim wieku ze moga mi pomoc posprzatac czy chociazby na zakupy isc .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry