• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Kochana ja zaraz lece do pracy a padnieta jestem:/ ostatnia nocka...jak mi sie marzy lozko!!!!@ niemacie nawet pojecia...codziennie spie po 4 godz i organizm ma juz dosc:/:/

reklama
Kailowe zazdroszcze ci tej bety.
Lux a ile @ ci sie spoznia, jutro rano robisz test?
U mnie nawet jeszcze owulki nie ma, myslalam ze plodne sie zaczynaja wczoraj ale chyba pomylka, sluz taki nijaki, nie wiem moze bezowulacyjny bedzie w tym cyklu

Julka mam nadzieję, że już wróciłaś do zdrowia! Tydzień szybko minie i dowiesz się co z tymi wynikami. Tylko nie czytaj za dużo w necie!:-)

Julia nie zazdroszczę nocek:-( ale na szczęście już ostatnia!

Lux &&&&&&& za testowanko!

Kamilove piękna beta! Super!!! Gratuluję!!!

reklama
Kamilove cieszę się bardzo, że Ci się udało:) o ile mnie pamięć nie myli to też miałaś podwyższone tsh? a jednak Ci się udało:) Gratulacje Wielkie!!!

Lux trzymam kciuki, za testowanie:) ale myślę, że jeżeli twoja szwagierka taka jest to nie powinnaś jej nic mówić, czy też swojej teściowej
Przepraszam, nie pamiętam kto, ale ktoś bardzo mądrze napisał: że o tym co się dzieję w ich małżeństwie wie tylko mąż i ona. I ja też tak uważam. Bez sensu, zdawać relację ze swoich marzeń komuś kogo nie lubisz, ani on Ciebie też za bardzo nie szanuje.

Zuzka31 u mnie też z tym śluzem to dramat. Piję siemię i wiesiołka, ale szału nie ma..

U mnie ciąg dalszy plamień, już 4 tydzień, miała być owulacja w tym tyg, ale skoro są plamienia to pewnie z cyklu i tak nici. No cóż trudno.. Jeśli kolejny cykl będzie taki z plamieniami to dopiero w tedy mam się zgłosić do lekarza.
Od przyszłego cyklu muszę też mierzyć temp, żeby móc zbadać progesteron:) No i zamówił mi mąż (:D) mini mikroskop do sprawdzania owulacji i jakiś super termometr:) Się chłopak zaangażował:) No i będę sprawdzać razem z paskami ovu co mi jeszcze z allegro zostały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry