Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
była akcja potem nie odzywala sie na forum,sporo dziewczyn odeszło i pustkami zawiałoNusia pamiętam! A widziałas jak laski dały w kość Ani Halince gdy zaczęła po nich jechać? Dobrze jej tak. Ona najwięcej zamętu tam siała.
nie mogę za Wami nadążyć 
oczywiście nie wszystkie, ale takie chyba najbardziej zżyte. Są też spotkania ;-) to naprawdę fajne dziewczyny i takie też można poznać na forach.Czesc dziewczyny mam juz dziecko a teraz staramy sie o drugie.pierwsze bylo w pierwszym cyklu wiec zaskoczylo mnie ze teraz byly dwa i nic za tydzien bedzie trzeci cykl a ja zauwazylam cos jak mleko po nacisnieciu mozno sutka wczesniej tego nie bylo mialam nadzieje na 2 kreski teraz ale czytalam ze to moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny wiec na 2 kreski pewnie nie ma co licYc poki co. Za tydzien do lekarza