Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spokojnie niech naładuje baterię na staranka:-)Olcia szczegóły mam pisać? Ha haa tak poważnie no to w weekend już ruszymy z seksem, bo mój się powoli zaczyna domagać. A po pracy teraz wraca naprawdę zmęczony i nie chce brać na siłę.
u mnie tez tylko maz pracuje i zyjemy sobie nie liczac kasy ,na wakacje zawsze mamy, u nas na mundurki tez sporo wydajemy ale to raz na rok ,nie trzeba ksiazek kupowac ,wycieczki to taniocha w zeszlym roku musialam pol roku byc w pl i wstyd sie przyznac ale duzo kasy mi szlo i tak naprawde nie wiem na co 
Olcia szczegóły mam pisać? Ha haa tak poważnie no to w weekend już ruszymy z seksem, bo mój się powoli zaczyna domagać. A po pracy teraz wraca naprawdę zmęczony i nie chce brać na siłę.

Olcia szczegóły mam pisać? Ha haa tak poważnie no to w weekend już ruszymy z seksem, bo mój się powoli zaczyna domagać. A po pracy teraz wraca naprawdę zmęczony i nie chce brać na siłę.
jak tylko masz ochotę, to mogą być i szczegóły, dobry erotyk zawsze w cenie![]()