• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

gdy ja dowiedziałam się w szpitalu, że moja ciąża się nie rozwija i musi być zabieg pomogły mi słowa jednego z lekarzy, który mi powiedział wtedy, żebym się aż tak nie przejmowała bo nie jest najgorzej, że skoro zaszłam w jedną ciąże bez problemu to w kolejną też zajdę, że problem by był jakbym w ogóle zajść nie mogła

chociaż powiedział coś mądrego bo mi powiedział że mam wade macicy(dwurożna) i będzie mi ciężko zajść w kolejną ciąże lub żadnej niedonosze:no: ale niebiore tego do siebie bo skoro mam ta wade i urodziłam już jedno dziecko to jestem na dobrej drodze a drugą ciąże którą poroniłam zaszłam w pierwszym cyklu starania więc niedopuszczam do siebie tych jego słów...:blink:

reklama
Mi lekarz po zabiegu powiedział, że zajde szybko. W marcu był zabieg, w kwietniu się udało, ale poszło z okresem :( mikroporonienie to było lub biochemiczna. Od tej pory się mecze i nic. Miesiąc temu coś tam bladego test pokazał, ale też @ przyszła.

A mnie dziś od rana rzyganie meczy [emoji44] [emoji44] [emoji44]

Nir czytam co piszecie o jedzeniu bo mi słabo

Wysłane z mojego Sony Xperia E1
to rzyganie jest najgorsze mnie trzymało do 5miesiąca i myślałam ze nigdy nieprzestane,miałam zawsze punkt 7:00 rzyganie i tak naokrągło masakra po prostu..także życze ci aby szybciutko przeszło:-)

Monia,

Wiem co czułas. Ja miałam tak samo :-S

Juz myslalam, że normalnie się wulykoncze. I teraz to samo się zaczyna. Ja nie lubię być w ciąży. Ten stan jest dla mnie straszny.

Ale bardzo chce mieć dzidzie wiec musze się przemeczyc. Byle do października oo!

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry