• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zapomnialam oczywiście podać danych:) mam 26 i jest to dopiero mój 3cykl staran i mam nadzieje ze tym razem się uda, bo wczesniej wysoka prolaktyny to uniemożliwiała teraz biorę Cyclodynon i wierze ze tym razem będzie dobrze :)

Napewno sie uda ;-)

Edzia pamiętaj, że nie musisz każdej owu czuć :) witaj Kinga i powodzenia :)

Dwa razy w zyciu czulam jak mi pecherzyk pekl tak mnie bolalo i to dobre 30 min ,nie moglam sie ruszyc ,gdybym teraz tak miala to bym wiedziala ze udana ovu byla z peknietym pecherzykiem a tak ...musze sie domyslac ,do d...py to wszystko :zawstydzona/y:

Lux staram się odzywać i czytać choć nie mam za dużo czasu... :)

Claudia... nadrabiam nadrabiam!!! Dbaj o siebie!

Żeberka w piekarniku. kuchnia ogarnięta... teraz czas po małego do szkoły .

Edyta zafirę też bierzemy pod uwagę... ale bardziej mi się podoba ... Citroen C4 w wersji 7 osobowej... zobaczymy jak przyjdzie do jazd próbnych :)

Miłego dnia!

Claudia gratulacje! chociaż miałam nadzieję że więcej tych dobrych newsów :))) trzymam kciuki za następną grupę
Kotek moja @ się spóźniła 4 dni i też jest inna, na poczatku cały dzień tylko plamiłam a zawsze dostaje na maksa, a dzisiaj już mnie zalewa ale coś się dużo nazłuszczało, testy były negatywne więc chociaż jestem spokojna że tam kropki żadnej nie ma. Mam nadzieję że Ci się uspokoi i następny cykl już będzie normalny i owocny do tego :-*
Mój mąż też kicha i kaszle, jescze mi tego brakuje żebym się znowu zaraziła :////

Claudia to dziwne bo w sumie jak jest 40 z krwi a test ma czulosc 25 a tym bardziej 10 to powinny byc ladne kreski, z tego wynika ze te testy co kupujemy sa guzik warte

Fabi citroen fajny jest ,moj zapowiedzial ze chce bmw kupic ale pierwsze co to musi zrobic Class I a wtedy £1000 peknie ,sredniak jedzie na kamp to nastepne £400 wakacje tez ponad 1000 takze narazie musi sie wstrzymac ...

Zuzka masz racje z testami ,niby powinny wykryc a nie zawsze tak jest ,szkoda kasy na nie :baffled:

reklama
Dziewczyny, czekajcie jeszcze pare dni i kolejny test :tak:

Lux, w pracy mnie doły ostatnio łapią, w dodatku moja mama w szpitalu, tata ma iść do szpitala za tydzień, a mojego męża ostatnio ciągle na popołudniowe zmiany wypisują :wściekła/y: ja kończę pracę o 16:30, w domu jestem ok 17. Teraz odbiera młodego mój tata, ale jak będzie dalej nie wiem. Obawiam się że będę musiała zrezygnować z pracy jak tak dalej będzie :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry