• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Moj za to dalej sika w pieluszki nawet nie chce slyszec ze nie bedzie pieluchy. Sciagnelam mu piesluche i nie zakladalam ale ciagle byl zsikany a z racji tego ze bylo zimno rozchorowal sie i leczylismy ssie prawie 3 miesiace wiec zaczekam na cieplejsze dni i koniwc z pieluchami jak sie zlejw bedzie zlanyn az sie nauczy

Lux tak tez i na lepszy sluz;-)

Edyta nie sadze zeby tak to dzialalo... jakbym brala Clo to tak oczywiscie jest ograniczenie czasowe i gorsze endometrium...chyba z czyms pomylilas...a to sa suplementy diety z kwasem foliowym saszetki;-)

ja dzisiaj na obiad klopsowa mam a jutro chyba zrobie kluchy z boczusiem i kapustka mniam,uwielbiam-zalezy o której z pracy wróce,mam nadzieje ze do 13 i do domu ale u mnie w pracy nigdy nic niewiadomo

CLAUDIA gratuluje kochana

Julia w takim razie sie pomylilam widocznie nazwa bardzo podobna ;-)

Claudia ja mojego uczylam 3 dni,zasikiwal majtki ,podloge itp ale sie udalo,odpieluchowywalam go w zime

reklama
I jak poszło testowanie.. Są dwie kreseczki? Idę szukać:-)

Najlepiej podobno jak jest cieplo odpieluchowywac
jak jest ciepło to jest wygodnie, bo nie ma zbyt dużo przebuerania.. U mnie oboje dzieci załapało jak ich zostawiłam w samych majteczkach i siusiu po nóżkach poleciało to od razu załapały.. Szybciutko i bezboleśnie poszło:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry