• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Jedno jest pewne że nic nie jest pewne heh, ja 31dc miała plamienie i gdybym wcześniej nie miała testu pozytywnego to bym to wzieła za początek okresu, plamienie zaczeło sie chyba w piątek a skończyło w niedziele i za tydzień sie powtórzyło, dostałam luteine i póki co wszystko gra. Ja też po badankach, tym razem przeciwciała i rh :)
A moja koleżanka to miała normalnie krwawienie jak miesiączkowe i dopiero w 10 tyg dostała mdłości i okres jej nie przyszedł drugi i załapała że to ciąża. Nie brała tego nawet pod uwagę bo wcale sie o to nie starali, wyjechała zagranice do pracy i jakos im tak wyszło heh już teraz ma prawie 2 letnią córke

Ostatnia edycja:
reklama
No ja na szczęście nie mam już żadnych plamien i póki co wszystko, odpukać ok. Ale cały czas biorę duphaston.

Natalia ja też miałam dzisiaj przeciwciała Rh do tego morfologia i mocz - juz drugi raz i hiv. W poniedziałek zaczynam 13 tydzień :-)
A Ty już który masz (na tablecie nie widzę suwaczka)?

No prawie, ale nie ciesze się na zapas, bo też mam już zle doświadczenia. Dupka biorę teraz 2 razy 1 tabl, na początku dostałam dawkę jednorazowa 4 tabl i po niej plamienie ustapilo. A do którego tyg to nie wiem dokładnie, ale moja lekarka mówi ze nie mogę teraz od tak odstawić, dopiero jak juz będzie w pełni wykształcone łożysko, około 20 tygodnia. musze sobie zbadać progesteron, szkoda ze nie pomyślałam o tym dzisiaj, skoro i tak mnie byłam na badaniach :-(

Lux chyba nie, waga taka jak na początku, czuje ze coś tam się powiększa, ale jeszcze nie widac tego za bardzo

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzka wtedy dostalam duphaston od lekarza...wiec chce napisac ze sie tak zdarza;-)

Ballaadyna no moja stanela w miejscu...sucho jest:/

Lady agnes ja mialam dostac @ za dwa dni...

Lux ale plamienie na rozowo? Czy brazowe? Bo ja mialam brazowe plamienie a teraz jest inne... no nic ranek pokaze co dalej bedzie sie dzialo! Ja tam nastawilam sie na @ a tu cisza...

Jak mi sie nie rozkreci to zrobie test w poniedzialek bo jutro rano dostalam wezwanie do pracy i juz niedam rady...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry