• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka wtedy dostalam duphaston od lekarza...wiec chce napisac ze sie tak zdarza;-)

Ballaadyna no moja stanela w miejscu...sucho jest:/

Lady agnes ja mialam dostac @ za dwa dni...

Lux ale plamienie na rozowo? Czy brazowe? Bo ja mialam brazowe plamienie a teraz jest inne... no nic ranek pokaze co dalej bedzie sie dzialo! Ja tam nastawilam sie na @ a tu cisza...

Jak mi sie nie rozkreci to zrobie test w poniedzialek bo jutro rano dostalam wezwanie do pracy i juz niedam rady...

Ja mam tak samo :-) narazie braz i nic

reklama
uploadfromtaptalk1425165383879.png
Spijcie dobrze :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425165383879.png
    uploadfromtaptalk1425165383879.png
    2,8 KB · Wyświetleń: 90
Hej laski. Mielismy jechać do znajomych, ale Tomek znów ma katar. A tam są dzieci i musieliśmy to odwołać. Mielismy też iść na urodziny do jego siostry, ale ona późno wróci z pracy a Tomek jedzie na nocke. I nie wiem czy tam pójdziemy. Ale musimy jechać do miasta, więc będzie musiał ruszyć się z domu, bo sama z tymi zakupami się męczyć nie chce.

Witam z kawką.

Jeszcze tylko 2 miesiące i działamy! Jejku jak mi się chce!!!

Dziś mam ciąg dalszy urodzinowego świętowania. Macie pomysł na jakąś dobrą lekką sałatkę?

Skaba ja lubię robić sałatki i mam przepis na taka szybką. Smaze kuraka w kostkę pokrojonego z cebula. Kroje pekinke, dodaje pokrojonego ogórka kiszonego, kukurydze i robię sama sos czosnkowy. Mieszam i gotowe.

Hello :)
Jak dziewczyny starania wczorajsze?? mam nadzieje żę owocne :)
U mnie niestety znowu jedna kreseczka :( niewiem o co chodzi a do gina dopiero we wtorek :( @ dalej niema już 7 dnień :( może to nie ciąża kurcze boje się i niewiem co się dzieje ze mną :(

A sałateczke szybką ja robie z kurczaka w kostke podsmażonego z pomidorkami cherry koktajlowymi lub daktylowymi przekrolonymi na połóki lub ćwiartki do tego ser żółty starty na dużych oczkach do tego sos jogurtowo czosnkowy.
lub z kurczakiem gotowanymi różyczkami brokułów orzechami włoskimi i sosikiem jogurt+ łyżka majonezu kieleckiego+ tzatziki ew. czosnek wyciśnięty :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry