Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Google to zloooo....ja juz mam faze na czytanie dr.google zaraz naczytam sie głupot i bedzie heca![]()
Czemu psiaka na dwor do zagrody???ok juz nie bede czytac złego doktoraja wczoraj taka faze mialam ze przemeblowanie zrobilam w sypialni bo chcialam zobaczyc ile miejsca trzeba na lozeczko hihi odwala mi chyba
juz nawet zapowiedzialam mojemu ze pies do zagrody pojdzie jak tylko zaciaze mamy takiego szczeniaka 4 miesiace ma troche duzy bedzie
Karla bedzie to wielki psiak a raz ze jak przylazi z dworu to mam zapaskudzona podłoge on ma 4 miesiace siega mi do kolan i lape ma jak prawie moja piesc bez jednej kostkiGoogle to zloooo....nie ma co tam za duzo czytac
Czemu psiaka na dwor do zagrody???(((
Co macie na obiad? Ja mam wstawiony rosół. Będą do niego lane kluski![]()
a ja dzis zupka pomidorowa ze swoim makaronem:-)Co macie na obiad? Ja mam wstawiony rosół. Będą do niego lane kluski![]()
no cóż czasem trzeba sie poświęcić hihiokAgnieszka, podeślij trochę tej pomidorówki plizzz
Lux, a ty rosołumniam!
Ja mam dziś schaby z domowej świnkisurówkę i ziemniory
![]()
a ja prosbe takiego schabowego poprosze oj chyba zamiast pulpetów u mnie tez zrobie schabowe ale z buraczkami ślina mi na klawiature cieknie teraz