• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

jabuszko a zawsze miałaś regularne cykle 26 dni czy zdarzały się i dłuższe? Testy nadal negatywne? Może warto iść na betę? :) Podejrzane :D

Ostatnia edycja:
reklama
No chyba starczy tej kąpieli bo mi tam mąż stygnie ;d usnie mi w końcu i tyle będzie z "romansowania", a zamierzamy ogladac Listy do M więc będzie romantico :)
Jutro nareszcie sie chyba wybiore porobic badania krwi, moczu.. tak sie zbieram od początku roku i zebrać nie moge :)

jabuszko a zawsze miałaś regularne cykle 26 dni czy zdarzały się i dłuższe? Testy nadal negatywne? Może warto iść na betę? :) Podejrzane :D
regularne, zdażały się krótsze. w sumie, to włączyłam metforminę dopiero w niedzielę. brzuch mnie dziwnie boli już od tygodnia, taki trochę żywobolesny od środka. już drugi cykl tak boli, cycki też. w zasadzie czuję powtórkę z poprzedniego nieudanego cyklu z różnicą taką, że wtedy mnie zalało od razu a teraz nie.

reklama
Dziewczyny mi test tez wyszedł dopiero 5 dni po terminie @ a zagnieżdżane było prawdopodobnie około 11 dni po owu wiec ja myślę że to jest możliwe. Jabluszko jak rozumiem teraz jest czysto i nie ma plamienia ? Myślę że jak @ nie przyjdzie to powinnaś na dniach powtórzyć test

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry