• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kochana jak mi się uda wyrwać z pracy to zrobię bete. Ostatnio jak robiłam to byłam pewna że to ciąża. Miałam wszystkie objawy a teraz już w nic nie mam wiary, ani trochę nie czuje się w ciąży, no ale się okaze ;-)

Cześć kobietki. Jak po wczorajszym święcie?
Ja mam już dość dzisiejszego dnia, zepsuł mi się samochód, od soboty byliśmy uziemieni, a mieliśmy kupę załatwień, ale to szczegół, najgorsze jest to, ze zapłaciłam za naprawę razem z częściami 620zl :no: masakra jakaś. Jeszcze mi tego przed Komunia syna brakowało... Mam dość...:wściekła/y::szok::no::no2::realmad:

Nadzieje zawsze warto mieć :)

Ja w ciąży z córką objawów nie miałam żadnych poza spozniajacym się okresem :p
Teraz mam wszystkie, a ciąży jak nie było tak nie ma :confused: wiec nie radzę tym się sugerować

Skaba, współczuję perspektywy nocy w hotelu :(

Mąż właśnie kapie córcie i zaraz baja i lulu.

Ja juz tez uciekam bo jutro do pracy. Dobranoc ;);)

A ja się witam wieczornie :)

Bóle brzucha przeszły i juz dużo lepiej się czuje :)
Przez dwie godziny w pracy zmęczyć się nie zdążyłam wiec potem jak wróciłam to odpoczywałam do góry :upa: :D

Ale jutro już koniec laby bo mój do pracy idzie :)

Malinka,

Witaj i powodzenia w staraniach! Oby w tym cyklu @ nie przyszła.

Skaba,

Może obejdzie się bez noclegu?

Majdaczek,

U nas jak się psuje samochód to mi zawsze chce się płakać bo przeważnie 500-800zl pryska :(

Edytka, Julka

Ja kciuki za was trzymam i liczę, że posypiecie się na listopadowe mamusie [emoji8]

Gaga,

Ah te chłopy [emoji34] [emoji36]

Ja teraz wybieram jakiś horror na noc ;);) obejrzę sobie to odrazu żwawsza będę :D

reklama
dziękuje, bo myślałam, ze coś przegapiłam, choć staram się czytać uważnie :tak:
Ja właśnie idę oglądać MjakMilosc, tylko muszę sobie przygotować kilka paczek chusteczek, bo podobno ma być straszny odcinek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry