• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
anam no ale chociaż dobrze, że Ci częściowo z pracy pokrywają. To jakoś ze względu na szkodliwość w pracy, że praca przy komputerze czy coś w tym stylu?

Gaga a nie dzwonił ani nie pisał, że się spóźni?

Mój też własnie wrócił z pracy także i ja zmykam obiad podgrzewać. ;)

Kasik nic nie pisal ani nie dzwonił tylko on nie ma okreslonego czasu pracy raz wraca wczesniej a raz później, w sumie dawno juz tak późno nie wracał i zazwyczaj dzwonił ze cos jeszcze musi zrobić :(

Uuu ale tu dziś produkcja:-)

Kleopcia z całego serca gratuluję II:-) spokojnej ciąży!

Julcia ja tam już od twoich testów ovu kciuki zaciśnięte noszę :-)tylko potrzeć jak bladzioszek ściemnieje.

Gaga nic się nie martw. Przemyśli i wróci. Pewnie mu teraz głupio, że tak nagadał i nie wie jak teraz z twarzą z tego wyjść. Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę :-)

A ja jutro muszę do Szczecina gnać i chyba na noc nie wrócę. Nienawidzę nocować w hotelach :no:

reklama
kto testuje w najbliższym czasie? Za wszystkich trzymam kciuki i mam nadzieje że w się uda jak największej grupie kobiet ;-)
ja wróciłam do domu, zrobiłam zdjęcie testowi żeby podesłać swojemu a on mi mówi, że nic nie ma i na nic się nie nastawiajmy, przykro mi się zrobiło, ale może ma racje :-(
http://s1.fotowrzut.pl/OFVJSICBMP/1.jpg

Ja widze jest slabizna. Rano na bete i nie bedziesz czekala na ciemnieje czy nie :-) ja mialam taka sama 5 dni przed terminem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry