• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edzia ani na to objawów ani na to. Przed okresem zawsze miałam bóle brzucha, bolesne piersi i sutki, ból kręgosłupa a teraz nic więc jeżeli przyjdzie to spóźniony ;-) owulke miałam 25 lutego czyli 12 dni temu.

Edzia ani na to objawów ani na to. Przed okresem zawsze miałam bóle brzucha, bolesne piersi i sutki, ból kręgosłupa a teraz nic więc jeżeli przyjdzie to spóźniony ;-) owulke miałam 25 lutego czyli 12 dni temu.

Julcia no mozcno zaciskam kciukasy ,brak objawow w twoim wypadku to dobry znak :-)
U mnie ovu albo byla albo 27 albo 1 marca czyli troche pozniej niz u ciebie ale pewna nie jestem bo u mnie w tym miesiacu praktycznie bez objawow bylo ,dlatego ciezko mi stwierdzic ...wiec jestem albo 8 albo 10 dni po owu ,jesli wogole byla :zawstydzona/y:

Oj dziewczyny dziewczyny, ale żeście stron natrzaskały od południa :) nadrabiałam w nieco niewygodnej pozycji i aż mi noga ścierpła :P

Witam nowe staraczki :*

Julka na jednym z tych zdjęć (już nie wiem na których) to ja też widziałam tą drugą kreske.. słabo bo słabo, ale była! i na dodatek już kilka dzierwczyn to potwierdziło,a na żywo na pewno bardziej widoczna więc myślę, że jest nadzieja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry