• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

jupiii!!! Enej kwiatuszku z przepięknego miasta gratulacje !!!!!!! Ester dla Ciebie również !! (te "e" w waszych nickach takie szcześliwe, + Ewel jeszcze) :))) ja też mam przeczucie że to jeszcze nie koniec niespodzianek w tym miesiącu :)))))) normalnie wysyp !
P.S. Edytka szykuj się ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Balladyna masz racje ze "e" szczesliwe jakies ale Pewnie nie Dla mnie ,teraz Czas na inna literke ;-)

Enej tak bardzo Sie Ciesze ,krwawienie (plamienie) nie musi oznaczac najgorszego ,Jak masz mozliwosc to wez luteine ,czesto w okresie terminu @ kobiety plamia :tak:

ewel , enej , ester GRATULACJE !!!!!!!!!!:-D

u mnie niestety :no: brak II kresek . nawet cien cienia... do najdluszego z "normalnych" cykli zostao 2 dni.. dzis 33dc. Dzis ogolnie bardoi zle sie czuje... boli mnie wszystko.. slaba jestem , temperatura podniesiona.. cos czuje ze chorobsko mnie bierze.... :zawstydzona/y:

Milego dnia :sorry:

reklama
Lux a no dzis powiedzialam mezowi ze ma ja trzymac caly dzien w lozku co z jej charakterkiem jest bardzo trudne ale licze na to ze sie uda.Najgorszy ten kaszel wczoraj tak dwa razy w nocy ja przyatakowal ze wymiotowala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry