Luxuorius
Moderatorka
ja na poczatku ciazy bardzo senna bylam calymi dniaminoo,,,z tymi checiami to tak średniomoja mała lubi ostatnio mnie wykańczać
wieczorami padam jak kawka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja na poczatku ciazy bardzo senna bylam calymi dniaminoo,,,z tymi checiami to tak średniomoja mała lubi ostatnio mnie wykańczać
wieczorami padam jak kawka
![]()
przywiaz sie do fotela![]()
z tym brak owu to daliście mi do myslenia,chociaz od jakiegoś czasu tak mam i we wrześniu byłam u gin i mówił ze jakbym chciała starac się o dzidzie to jak najbardziej bo jest wszystko tak jak być powinno,ale od września trochę upłynęło i mogło cos się zmienić,poczekam do kolejnego @ i wtedy się zarejstruje,chciałam teraz iść ale tyle pracy ze niedam rady a moje szefostwo jest takie ze jak chce się zwolnic np.do lekarza to musza wiedzieć gdzie,jak po co wszystko musza wiedzieć a nie powinno ich to interesowac
nielubie się komus tłumaczyć!