reklama

Staraczki 2015 : )

Robić można co 48-72h żeby sprawdzać czy przyrasta prawidłowo jeśli nie to zazwyczaj coś jest nie tak. Dopóki na usg nie da się nic zobaczyć to się robi betę. Jedni chcą robić inni nie to już indywidualna kwestia;-)

reklama
Mruva tule :)
Fabimama na wakacje bedzie
juz synuś śmigał ;)
A ja juz jade do pracy, dziewczyny jestem tak roztargniona ze masakra jakas. Dałam ciała z tyloma rzeczami chyba jestem przemęczona na całego za 3 dni urlop i juz sie doczekać nie moge. Dzisiaj temp wzrosła znowu troszkę. Sluz nie jedt biały wiec licze ze jest ok :)

Hejo! Nie spie od 5.30!!! Czemu ten moj synek nie stwierdzi, zeby pospac do 7 >
Mi sie snilo nad ranem, ze okres dostalam 

współczuje :-(:-(:-( moja mała wstała dziś o 7 więc wyjątkowo ładnie tak to przeważnie o 6 wstaje.
ide włączyć pranie i niech sie pierze bo dzień śliczny :)

niestety ale mnie brzuch boli jak na okres :baffled::baffled::baffled: niby jeszcze 5 dni ale juz bym chciała wiedziec czy się udało :rofl2:

Hej laski :)

My juz tez nie śpimy. Wczoraj miałam problem z neostrada, ale dziś juz jest zupełnie ok wiec mam nadzieje częściej do was zaglądać. Na 13 idę do pracy, ale tylko na trzy godziny. Gorszy problem. ze Tymon jest chory i moja młoda tez zalapala juz paskudny kaszel. Zaraz będziemy szły po jakiś syropek :)

Mruva,

Szkoda kurcze, że się nie udało.

Ewel,

Kciuki za badania &&&&

Trzymam tez kciuki by do starających się @ nie przyszła na kolejne 9msc.

Miłego dnia [emoji295]

Czesc dziewczyny tak czytam czytam i mysle sobie dlaczego nasze dzieci wstaja tak wczesnie ? Dzieci mojej kuzynki np dzwonie tam o 10.30 a ona mi mowi ze dzieci jeszcze spia a chodza spac o 21 kurcze i gdzie tu sprawiedliwosc.
Ja trzymam siku na badanie w brzuchu bo kirde sokam co chwila i ciezko i dotrzymac sikamie na badanie oczywiscie w nocy tez wstawalam co 2 godziny wiec twraz zaczekam az sie nazbiera.
Jeszcze 2 dni i ide zobaczyc serduszko nie moge sie juz doczekac .

Witajcie w ten piękny dzieN ;-) kami tak właśnie podejrzewałam, że jeżeli już od któregoś z tych dwóch specyfików to pewnie castagnus, będę go brać na noc to może nie będę odczuwać żadnych skutków ubocznych, mi się dziś pojawił rozciągliwy przeźroczysty śluz a wczoraj mi się okres skończył, więc boje się, że od tych leków coś mi się pomieszało w organizmie :nerd: ale postanowiłam w tym miesiącu nie robić testów owu, tylko kochac się jak tylko będę mieć ochotę i czerpać z tego przyjemność, jak się uda to fajnie, a jeżeli to nie to może w następnym. Chciałabym sobie obiecać, że test zrobie w dniu planowanej @, ale znajac mnie nie wytrzymam i zrobie wcześniej ;-) ale ten cykl mam nadzieje, że będzie dużo spokojniejszy i bez spiny że akurat wyszedł mi test owu pozytywny więc trzeba działać..... taki mój plan ;-)

Julka,

Dobry plan z tym castagnusem na noc :tak:
Oby cykl był owocny :)

Claudia,

Ja mam takie dziecko zazwyczaj śpi do 11 ;) dziś to wyjątek i pewnie padnie po 10 i do 13 będzie musiała być drzemka. Ale myślę, że nasz drugi bąbelek taki nie będzie ;)
A no i kciuki za piątkowa wizytę :)

reklama
Dzień Dobry :*
u mnie też dziś piękne słoneczko :)
na 14.40 mam wizytę u gina, ale chciałabym jeszcze wcześniej iść oddać pity mój i mojego
wczoraj byłam po wyniki i jestem rozczarowana i zła:angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry