• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kotek zazdroszczę Ci ... mój w owulkę padł ;( w czwartek rano seks był a w piatek nie dał rady. W sobote się starał ale... w niedziele rano był szeksz. ;( U mnie po owulce sutki są bardzo wrażliwe, pieką jak dotykam poza tym nic mnie nie boli. Ale ja dopiero 21 dc jeszcze 10 dni do @

Gaga zależy tez jakie plemniki ma mąż. Mój niestety słabe i codziennie powinniśmy. Ale lepiej jest np. jak robisz test i masz jasną działać, później ciemniejszą i w końcu owulacyjną i wtedy.

Madziolina no własnie w pracy siedze ale i tak ciągle mysle i nasłu****e czy cos w brzuchu nie dzieje, nie kłuje....
jutro przyjeżdżaja znajomi z 9 miesiecznym maluchem wiec juz wogóle sie nakręce... ehhh ale ciesze sie na to spotkanie :)
ja Wam powiem tak ja przed i w owu bede codziennie bo tak naprawde nie wiadomo kiedy zaskoczy sie i wychodze z założenia ze im wiecej tym lepiejj hehhe nie no raz na dzień i tylko 1 dzień mi sie nie chciąło ale czego sie nie robi a i tak było mega przyjemnie :)))

Mój to by codziennie chciał no chyba, że wyjątkowo zmęczony wróci z pracy a i wtedy nie zawsze chce odpuścić, muszę czasami studzić jego emocję bo by za dobrze miał;-) tylko się zastanawiam jaka częstotliwość jest najlepsza przy starankach

Kasia ale ja nie wiem jakie ma plemniki :/ a czytałam też że jak sie to robi codziennie to plemniki też nie dojżewają więc już nie wiem jak jest lepiej, czy te plemniki przy codziennym bzyku nadążają się produkować?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry