reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie dziewczęta :)
Wielki tydzień rozpoczyna sie deszczem (bynajmniej u mnie).
Ogólnie to mialam problem, żeby sie tu na bb dostać :/ na apce wyskakuje mi cały czas komunikat po angielsku, ze niby nie jestem zalogowana więc weszlam przez stronke (ale tez z oporami niestety).

reklama
Ja właśnie czekam do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania krwi i skierowanie do dermatologa, bo juz mam dość tych syfkow co mi sie utrzymują od dłuższego czasu. Mam wrażenie, ze odkąd folik lykam to jakby mi sie cera nieco pogorszyła, chyba ze to akurat taki niefortunny zbieg okoliczności.

Hej baby :)

Ja juz w pracy. Dzieciaki harcuja, a ja juz siły nie mam [emoji57] a gdzie tu do 16...
Pogoda u nas straszna. Wieje tak jakby głowę miało zaraz człowiekowi urwać. Gdzie ta wiosna?! Help me! Ja chcę wiosnę![emoji20]

z optymistycznych wieści - zaczęłam dziś 11tc i zastanawiam się czy nie wybrać się w tym tygodniu prywatnie na usg. Ja wogole nie czuje się jak w ciąży i zaczynam swirowac, że z dzieckiem coś jest nie tak :(

Kotek,

@ na pewno nie przyjedzie. Ja mocno w to wierzę :)

reklama
Dzis rani mowie do męża że chyba przyjdzie okres bo jajniki czuje i powiem Wam że dziwnie się zachował poczułam że on tez bardzo chce tego dziecka tak wyczułam ale oczywiście musiał palnąc "co jest z Toba nie tak" bo by nie przezył -on taki posciagliwy jest. A ja do niego może z Toba coś nie tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry