reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U mnie wyszło słońce ale wieje o spacerku z dzieckiem mogę zapomnieć.
Julka trzymam kciuki za owocne staranka
Kotek oby nie przyszła najgorsze jest to czekanie pamiętam jak co chwilę chodziłam do łazienki sprawdzić czy @jest nie moglam na niczym się dłużej skupić. ..

Ostatnia edycja:
Ja właśnie czekam do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania krwi i skierowanie do dermatologa, bo juz mam dość tych syfkow co mi sie utrzymują od dłuższego czasu. Mam wrażenie, ze odkąd folik lykam to jakby mi sie cera nieco pogorszyła, chyba ze to akurat taki niefortunny zbieg okoliczności.
Gdzieś czytałam że u niektórych kobiet po kwasie foliowym pogarsza się cera.Jakie badania będziesz robić?

Ostatnia edycja:
Nusia a takie ogólne.. lekarka dała mi skierowanie do dermatologa, ale stwierdziła, że na NFZ może być odległy termin więc sama mi przepisała taką maść DUAC do stosowania w miejscach zaczerwienionych albo konkretnie na wypryski. Dała mi skierowanie na badanie ogólne krwi, moczu, OB, TSH i glukozy. Dawno nie robiłam żadnych badań i tak profilaktycznie. Poza tym przed ciążą bym chciała się tak przebadać dokładnie.

reklama
Nusia a takie ogólne.. lekarka dała mi skierowanie do dermatologa, ale stwierdziła, że na NFZ może być odległy termin więc sama mi przepisała taką maść DUAC do stosowania w miejscach zaczerwienionych albo konkretnie na wypryski. Dała mi skierowanie na bstraadanie ogólne krwi, moczu, OB, TSH i glukozy. Dawno nie robiłam żadnych badań i tak profilaktycznie. Poza tym przed ciążą bym chciała się tak przebadać dokładnie.
Z tymi terminami to tak jest niestety, badania się przydadzą oby tylko dobre wyniki były a do którego gina chodzisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry