Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasz,
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl,no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi
![]()
Ja clo brałam 3lata temu więc może teraz wygląda to inaczejNie wiem wlasnie co myslec bo jeden (ten do ktorego chodze) mi tak kazal brac ale sie naczytalam o tym i pojawilo sie mnostwo watpliwosci wiec poszlam do drugiego i powiedzial to samo... coz moze faktycznie tak ma byc. Dam sobie szanse jeszcze te 2 cykle i jak nie bedzie chcial zrobic monitoringu to wybiore sie do lekarza w innym miescie ktory juz typowo specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci
spędził tam 15 min po czym zadzwonil i wciagneli winde na górę i wtedy po schodkach zszedł
a jak jechał motorem do pracy to cztery razy o malo sie nie wywalil przez podmuchy wiatru,bo auto musial zostawić mi.

Ja clo brałam 3lata temu więc może teraz wygląda to inaczejpewnie gdzieś w kwietniu/maju sama się o tym przekonam
![]()